Thread Rating:
  • 6 Vote(s) - 2.67 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Poze cu voi
SERIOS?!
Daca ala pare a "nazi".......sunt prieten bun cu el, suntem de mici..de cand a venit din Italia. Aveam 2 ani si parintii lui au venit la mine acasa..si de atunci am ramas prieteni. Ne-am certat, ca orice prieteni..dar ne-am impacat, ca orice prieteni.
Sunt cel din stanga..repet, poza e de acum doi ani..eram la inceput cu nazistii, nu terminasem Mein Kampf si atunci eram mai singuratic, preteceam mult timp cu mine insumi..(pana am terminat cartea). Acum m-am inaltat si m-am mai bronzat putin(aveam nevoie).
Sup
replyReply
Am intuit ca esti ala din stanga Wink), as pune o poza cu mine stand in maini dar nu stiu daca v-ar placea Haha
[Image: 242idki.png]
replyReply
http://i.imgur.com/DVCpS.jpg

A se observa insigna Ravenclaw.
[Image: rKewW.jpg]
replyReply
(04-11-2012, 09:22 AM)Carnage Wrote: Am intuit ca esti ala din stanga Wink), as pune o poza cu mine stand in maini dar nu stiu daca v-ar placea Haha

Nu ne-ar placea. Haha

(04-11-2012, 11:18 AM)Faby Wrote: http://i.imgur.com/DVCpS.jpg

A se observa insigna Ravenclaw.

Stiu ca se putea cumpara odata insigna sau ceva de genul cu semnul lui Sleeper.(si inca probabil se mai poate). Aia as purta... Arata si destul de malefic.
----------------Worldofgothic----------------
---------PLAY
replyReply
Gasesti pe amazon, cred.
[Image: rKewW.jpg]
replyReply
Vad ca ati inceput sa va destainuiti...voi posta si eu o poza...stiu exact care.
"Errare humanum est sed perseverare diabolicum."
"Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo."
"Inter arma silent leges."

replyReply
(04-11-2012, 10:24 PM)Zamolxis1 Wrote: Vad ca ati inceput sa va destainuiti...voi posta si eu o poza...stiu exact care.

Mi-as fi pus o poza cu cainele meu cel nou... dar poza are 4 mb... si nu accepta atasari... poate bag pe imageshack.

[Image: dscn0781jo.jpg]
[Image: dscn0778d.jpg]

E ceva de genul lui Curaj din desenele acelea vechi...

---------PLAY
replyReply
Vai ce dragut eSmile.
"Errare humanum est sed perseverare diabolicum."
"Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo."
"Inter arma silent leges."

replyReply
Dulciculita acuta. X_X!
Sup
replyReply
(04-11-2012, 10:36 PM)Zamolxis1 Wrote: Vai ce dragut eSmile.

Oricum ii prevad un viitor destul de sumbru daca nu se cuminteste (adica o sa fie legat). Haha Tot ceea ce stie sa faca e sa muste. Si cateodata te musca mult prea tare. Nu vrea sa stiu cum va musca cand va creste mare.
---------PLAY
replyReply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 22 Guest(s)