Threads: 201
Ştefan cel Mare, pe cîmpul de luptă împotriva turcilor, este rănit.
- Ştefane, sîngerezi!
Ca să nu se vadă sîngele şi să-şi descurajeze oştenii, Ştefan spune:
- Aduceţi-mi mantia roşie.
- Ştefane, vin mai mulţi turci!
... - Cîţi sînt?
- Cîtă frunză, cîtă iarbă, Măria Ta!
- Aduceţi-mi pantalonii maro!
Threads: 201
Patru studenti la o universitate din Bucuresti au dat toate testele minunat, urmând să dea sesiunea finală, pentru a sărbători succes care l-au avut până la moment au decis să meargă la Brasov pentru a se distra cu gândul că se vor întoarce vineri si vor învăta tot Weekend-ul, ”zis si făcut”, au iesit din betie doar duminică seara, au ajuns la Bucuresti spre dimineată. Au inventat ei o scuză si au plecat la prof:
- Am fost la Brasov pentru a face un studiu stiintific referitor la modul de viată a animalelor... dar din nefericire pe drum s-a spart o jantă si am asteptat ajutor mai bine de 8 ore, permiteti-ne să mai dăm o dată.
- OK, a zis proful, mâine dimineată vă astept. Studentii bucurosi au tocit toată noaptea. Dimineata la examen, proful i-a pus pe fiecare în câte un cabinet separat si le-a dat o lucrare de 100 puncte. Pe prima pagină era un item din mai multe întrebări foarte usoare care valorau 5 puncte!! Studentii bucurosi de simplitatea lucrării dau pagina, văd itemul II care valorează 95 de puncte cu o singură întrebare: ”care jantă s-a spart?”
Threads: 54
Ala n-am fost eu. A fost vodka.
Sup