Threads: 36
Pai intra in contradictie cu liberul arbitru prin faptul ca daca iti este "scris" sa faci/ajungi/ti-se intample ceva unde mai este vointa proprie cu care Dumnezeu ne-a lasat??
Si nu contest ca am o imagine flasa a crestinismului mai ales ca in ultima vreme ma intereseaza mai mult lucrurile puse pe baze adevarate/stintifice.
Laws are like medicine: They generally cure an evil by a lesser or a passing evil.
09-24-2013, 09:12 PM
(This post was last modified: 09-24-2013, 09:12 PM by cornel.)
Adevarat oamenii nu au mereu dreptate dar toti au incredere in ei, a fost si cateva experimete acum cativa ani despre incredere(Experimentul cu analizele si cu apa cu zahar) ... Daca vreti vi-le povestesc daca nu le stiti....
Laws are like medicine: They generally cure an evil by a lesser or a passing evil.
Threads: 54
(09-24-2013, 09:05 PM)Iuliu Wrote: Warhell se preface ca o neaga dar are si el un "prieten" care-l face (sa para) puternic doar ca a pus ideologia deasupra "prietenului" si puterea a trecut de partea ideologiei transformandu-l in prozelit, ceea ce e valabil pentru cei mai multi dintre cei care discuta aici.
N-am citit ceva mai prost gândit în viaţa mea, şi trebuie să menţionez că am citit biblia.
Felicitări. :clap:
Punctul acela este cand una din parti nu poate combate o afirmatie ....