05-02-2008, 05:24 PM
Am mai visat si CS...si UT......da era najpa rau....numai sange..care nu-si avea rostu'..intr-un vis de-al meu....mai bn raman la VISELE GOTHIC-e )...
Discutii despre vise
|
05-02-2008, 05:24 PM
Am mai visat si CS...si UT......da era najpa rau....numai sange..care nu-si avea rostu'..intr-un vis de-al meu....mai bn raman la VISELE GOTHIC-e )...
cate miide vise am avut eu.. de fapt cam de 2 ani in coace visez doar odata la 2 sapt. cam asa am eu un vis9de care sa-mi amintesc dimineata) .odata am visat ca eram mare paladin si aveam o super sabie (cea mai bua pt one handed) si aveam si vreo 90% la one handed si ma du eu las tot intr-un cufar(magii,sabii arcuri si arbalete) si cand ma duc sa ma bat cu orcii mi se rupe sabia FIX IN DOUA la primul orc. naspa vis....
05-09-2008, 07:17 PM
Am visat azi din nou!
De data asta cu Gothic 3. Eram intr-un supermarket, in sectiunea video games/CDs/DVDs si acolo era Gothic 3, multe DVD-uri, in pachete mici, desfacute, de carton. Eu.... iau unul, ma uit la el, scot DVD-ul cu Gothic 3, il bag in buzunar si, ca un paranoic, ies din supermarket si merg acasa. Ajuns acasa, instalez jocul si vad ca imi merge mai bine ca inainte ! Am dat si peste niste chestii noi, un arc minuscul, locuri noi, si cuferele se dechideau cu picklocks ca in G2... apoi m-am trezit Alex Wrote:Am visat azi din nou! dar inainte sa te trezesti ai apucat sa salvezi macar?? :=) : . .. ei poate in seara asta cand te culci din nou o sa ai parte de acelasai vis is-ti poti continua aventura..
Au, n-am salvaaaat .... si m-am trezit; a fost ca si cand s-a luat curentu si ma jucam Gothic 1/2/3 in realitate. Poate a salvat automat? da, aia e inca o imbunatatire a jocului visurilor mele. Ce n-as da pt asa ceva, un joc ce salveaza automat cand simte ca se ia curentul sau te lasa placa
05-12-2008, 06:00 PM
din cate inteleg asta era un ,,gothic de vis,, . pai atatea chestii misto in comparatie cu originalul... in fin distractie palcuta si azi(adica in noaptea asta)
05-17-2008, 02:53 PM
si inca doua vise:
1. Jucam gothic 3 cu inventory de Gothic 2 (cred ca era continuarea visului precedent) si eram paladin 2. Un mod nou aparut pentru G1, multiplayer, 3 jucatori max, mai erau acolo Di3go si Dorin. Jocul arata mult mai fantasy decat e acum, multe chestii faine, ma puteam transforma intr-un paianjen verde sclipitor care era doar un pic mai mare decat un minecrawler si o arena mare sapata intr-un deal (cam pe unde am luat focusul cu diego)
N-am avut niciodata un vis gen Gothic, in schimb, am avut mai multe vise despre Counter-Strike.
Asta seara ies pe strada, ca felina dupa prada, ochii vad, inima cere, peste tot numai placere.
Am un vis poaspat(de aseara)
Se facea ca am luat gothic 3(in mod normal mie la 746 RAM nu-mi merge), l-am instalat si parca imi merge ca uns cu toate rezolutiile la maxin...apoi am iesit in G3 si am inceput sa ma laud la Alex si la Dorin ca imi merge(apoi m-am trezit |
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Discutii zilnice - Noiembrie, 2022 | Raducu' | 23 | 4,349 |
09-30-2024, 08:57 PM Last Post: Patrunjelu' |
|
Discutii zilnice 24.10.2015 | Edd | 427 | 113,734 |
11-02-2022, 08:47 PM Last Post: Edd |
|
Impresia mea despre Gothic Remake Playable Teaser | meph144 | 0 | 719 |
09-04-2021, 06:35 PM Last Post: meph144 |