(02-01-2013, 11:36 PM)Bogdan Wrote: De asemenea, daca stii filme romanesti bune, fa-mi si mie cateva recomandari. Din experienta, pe la noi se fac filme ori proaste, ori bune, si nu vreau sa imi pierd timpul degeaba.
Sunt sigur ca le-ai vazut pe cele ce le-am vazut eu.. dar anyway, sa incercam.
Califonia Dreamin' pentru mine ramane cel mai bun film romanesc pe care l-am vazut.
De Filantropica sigur ai auzit. Al doilea film in preferintele mele. Aici nu mai avem acea tendinta de a 'româniza' totul. Un fel de 'American Beauty' al Romaniei.
Cum mi-am petrecut sfarsitul lumii a fost distractiv de vazut. Si un final foarte tare.
Marinela de la p7 (sper ca asa-i zicea).. un film foarte fain despre un copil care se indragosteste de o prostituata. Are faze originale si dialoguri chiar smechere.
Povestiri din epoca de aur, tin minte ca mi-a placut foarte mult. Dar are mai multe parti, doar prima meritand cu adevarat vizionata. Sper sa nu ma insel. Oricum, o parte era foarte faina.
Loverboy, un film care probabil o sa-ti placa doar daca rezisti unor momente manelizate tare.
Hmm.. Buna, Ce faci? -> cel mai copiat si cel mai neoriginal film romanesc pe care l-am vazut. Dar, are unele scene filmate in slow motion care sunt geniale si pe care nu le-am mai vazut intr-un film romanesc pana acum.. chestii artistice nu se prea vad prea des, ce-i drept.