05-02-2008, 02:03 AM
Tocmai am vizionat "Boat Trip"...am ras de am facut pe mine....vi-l recomand!!!...voi la ce v-atzi mai uitat in ultima perioada??
Filmul preferat
|
05-02-2008, 02:03 AM
Tocmai am vizionat "Boat Trip"...am ras de am facut pe mine....vi-l recomand!!!...voi la ce v-atzi mai uitat in ultima perioada??
05-02-2008, 02:06 AM
HAHA, il stiu, m-am uitat la el de cateva ori mai demult )
School of Rock si Tenacious D, filme cu Jack Black, daca ascultati rock si va plac comediile, cred ca stiti unde sa le cautati.......... la magaziiiiin, nu altundeva XD
05-02-2008, 02:08 AM
Dar la filmul Euro Trip??....te-ai uitat???...e si mai tare....cel mai mult imi place secventza in care fac aia sex in biserik)...
05-02-2008, 10:09 AM
Bogdan_26 Wrote:Tocmai am vizionat "Boat Trip"...am ras de am facut pe mine....vi-l recomand!!!...voi la ce v-atzi mai uitat in ultima perioada?? L-am vazut si eu...foarte bine realizat. Dar eu nu inteleg de unde faceti voi rost de atatea filme....eu Boat Trip l-am gasit dupa saptamani de cautari (niciun magazin nu-l avea)
Da tu cumperi filmele???:O:O:O..la mine tot ce inseamna "data".....cu progu' de t****** tata.....si seeding...ca sa ia si altzii de la mn......
Las ca noi stim de unde iei tu filmele nu ne mai explica, Nu ai voie sa discuti despre nimik ce e ilegal pe forumuri
05-02-2008, 10:22 AM
Hopa ...sa stii ca nu e bine ce faci.
Daca le iei asa nu le dai bani la oameni si daca oamenii nu iau bani, nu mai fac filme/jocuri...deci noi iesim in pierdere.
05-02-2008, 10:42 AM
Scz...chiar nu stiam de regula asta....dar am si originale....Gothic 2...si Dungeon Siege(Legends of Arana)....si cateva filme cumparate.....unu cu niste neveste....ei na....am uitat...nu mai stiu cu ce era....de mult ce mi-a placut...LOL....
05-02-2008, 02:16 PM
Euro Trip, a fost si la TV, l-am vazut si p comp de cateva ori. Italianul ala pervers (Fred Armisen de la SNL) "Mi Scuzi" ))))
inca doua: Road Trip si Rat Race
05-02-2008, 05:20 PM
Rat Race...e bestial oameni buni!!!..cand fura mashina de la nazishti.....si aia cu motocicletele dupa ei....lol..cat am mai putut sa rad la faza aia..
Care a vazut A Walk to Remember???(film de dragoste...si bocete..).. |
« Next Oldest | Next Newest »
|