Threads: 5
Hmm.. Nu am mai postat de mult aici, si as vrea sa continuati cu recomandarile, am acel PC, placa video e Nvidia GeForce GT 220M 1GB ( Supports up to 1.5GB ) si am cam incercat toate jocurile.. unele le-am terminat altele le-am sters ( plictiseala, sau ca nu imi placeau ) deci va rog frumos daca vreti sa reincepeti recomandarile ca am ramas in pana de idei :/ ..
If you want to become a warrior, fight with honor, glory and every time for Innos!
Threads: 5
Cineva va rog ? :/
If you want to become a warrior, fight with honor, glory and every time for Innos!
Threads: 54
Assassin's Creed 1 o sa-ti mearga .. si la fel si 2-ule, Brotherhood si Revelations. Ultimele 3 putin mai in lag posibil dar iti merg. O sa-ti pierz mult si bine timpul cu astea.
Sup
Threads: 8
Daca nu joci AC4 Black Flag degeaba.
Threads: 8
Black flag și Assassins Creed 2 + AC2B au fost cele mai tari ,Rogue copiaza mai mult Black Flag-ul dar nu îl întrece la grafica, probabil din cauza ca a fost făcut pentru console last gen
(っ◕‿◕)っ ♥
Threads: 54
Nu se poate spune ca Rogue ii mai fain ca Black Flag, da' tot ii misto.
Mi s-a parut prea scurt Rogue, poate d'aia...
Sup
Threads: 0
incearca The Witcher(primu din 2007-si eu aveam tot un gt 220 cand l-am jucat si o mers ok)..Dupa parerea mea se aseamana cel mai mult cu gothic (plus ca ambele sunt facute de developeri europeni,care stim cu totii ca sunt cei mai ok cand vine vorba de calitate contra castig propriu)
"Three can keep a secret, if two of them are dead" ~ Benjamin Franklin