Threads: 29
pai sunt multi sub 15 ani, dar am spus ca eu am numai prieteni 15+ - 16+...da moderatorii sunt multi intre 16 si 18, dar gm si adminii sunt 18+.
"Errare humanum est sed perseverare diabolicum."
"Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo."
"Inter arma silent leges."
Threads: 8
care se uita la Las Fierbinti ?
Threads: 29
Nu ma prea uit la productii de genul deoarece deobicei sunt nereusite. Las Fierbinti nu e extrem de reusit dar e cat de cat simpatic.
"Errare humanum est sed perseverare diabolicum."
"Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo."
"Inter arma silent leges."
Threads: 54
03-22-2012, 04:29 PM
(This post was last modified: 03-22-2012, 04:42 PM by Warhell.)
"
Eu nu am afirmat si gandit niciodata ca oamenii rasisti ar trebui sa pateasca ceva doar pentru ca sunt rasisti. Cunosti pe cineva ce a facut asta de mai multe ori? Eu parca stiu pe cineva."
Cunosc, cunosc..
"Imi spun parerile clar si intr-un mod in care nu jignesc, deoarece las sa vada toti ca asta e parerea mea cand fac astfel de remarci. Nu trebuie sa se ia nimeni dupa ea."
Te negi singur..dupa ce m-ai jignit imi zici ca iti spui parerile intr-un fel in care nu jignesti.
"Oricum sper ca v-au prins bine banurile, atat tie cat si lui Soul."
Un ban de cateva ore nu il consider ban. Acum nu pot spune ca nu mi-a displacut ca mi l-ai scos mai repede, dar ar fi fost cinstit fata de restul utilizatorilor sa mi-l lasi 24 de ore.
Show Content
SpoilerSper ca am sa continuam aceasta discutie intr-un mod civilizat si sa nu iei aceste discutii ca pe o cearta.
As mai avea o intrebare..poate mai ciudata..dar ai ceva cu mine? Vrei sa ma implic in moduri sau concursuri?
Ar trebui sa fiu chior sa nu observ felul in care te comporti cu mine de ceva vreme. (nu ma refer la ban)
Threads: 54
Ma bucur sa aud asta..sau sa vad..
![Haha Haha](https://worldofgothic.ro/forum/forumsmileys/laughing-smiley-004.gif)
Am pus cu rosu ca sa se diferentieze citatele de comentariul meu.