(08-03-2011, 06:47 PM)warhell Wrote: La acel far ma refeream Legend, multumesc si pentru celelalte raspunsuri..cu Moe nu e problema, am dat amenda chiar daca's falitColonia e langa ferma lui Bengar sa zicem ca ferma lui Bengar este in stanga si imediat la dreapta este o stanca mare si o usa din lemn care este pazita de doi paladini...pe acolo se merge in Colonie.. Din fericire am mai micsorat din misiunile alea..Huh!
BTW: Pe drumul dintre care ferme gasesc acele sabii?
Inca una: Unde gasesc colonia pe mapa? Acolo in Nord-Est unde e monstrul ala?
(08-03-2011, 09:35 PM)Legend Wrote:(08-03-2011, 06:47 PM)warhell Wrote: La acel far ma refeream Legend, multumesc si pentru celelalte raspunsuri..cu Moe nu e problema, am dat amenda chiar daca's falitColonia e langa ferma lui Bengar sa zicem ca ferma lui Bengar este in stanga si imediat la dreapta este o stanca mare si o usa din lemn care este pazita de doi paladini...pe acolo se merge in Colonie.. Din fericire am mai micsorat din misiunile alea..Huh!
BTW: Pe drumul dintre care ferme gasesc acele sabii?
Inca una: Unde gasesc colonia pe mapa? Acolo in Nord-Est unde e monstrul ala?
De la carul acela cu marfa distrus de banditi pana la fermele mari ale lui Onar trebuie sa gasesti Bandit Rapier
.. Din fericire am mai micsorat din misiunile alea..Huh!
![[Image: 8e4fae05-f2ff-40de-8d33-bd197bf2554b.jpg]](https://images.launchbox-app.com/8e4fae05-f2ff-40de-8d33-bd197bf2554b.jpg)