Threads: 1
05-02-2008, 05:30 PM
(This post was last modified: 05-02-2008, 05:36 PM by Bogdan_26.)
ACUM....forumul..e sooper-forum.....place...iar cu flacarile..nush...yo am venit cu ideea....dar vad ca sunt cam obositoare pt ochi....mai bine ramane asha....ca e perfect...
Apropo Legend..am o intrebare...merge sa uploadez o melodie..pe forum....(am una din Gothic III...frate...imi vine sa plang....e asha de frumoasa.....e aia..o canta o femeie...e intalnita si in gothic II-melodia-.......)...daca se poate...sa-mi spui cum....ms..
Exista vreo cale sa pun forumul la loc in engleza? Adica sa imi apara in engleza cand ma loghez eu cu contul meu ... Nu prea imi place in romaneste ...
Threads: 117
@Calin..Da se poate uitate prin Panou User
@Bogdan..Si asa nu avem prea mult spatiu mai bine uploadeazo pe RapidShare sau FileFront
Ok.....dar nu se poate ca atunci cand cineva viziteaza forumul...sa cante o melodie din Soundtrack-ul Gothic-ului I, II, sau III....???
Threads: 117
Ba da s-ar putea pune un mp3...
Poi...daca se poate pune...ce zicetzi...facem un de-ala...sa se voteze..care vrea....si care nu.....si daca se voteaza ca "DA"...atunci am yo muzica....Soundtrack-ul de la Gothic II, III...etc.etc....vedem noi...deci....ce zicetzi?
Eu n-as vrea sa se auda melodii cand intru pe forum ... mai ales ca s-ar putea sa se incarce mai greu forumul ... sau daca se pune macar sa fie o optiune de a putea dezactiva muzica pe profilul personal.
De ce nu apare optiunea de reply in Off-Topic?
Threads: 4
nu cred ca ar ingreuna prea mult forumul ... o melodie e mica. si daca ar fi nuami 1 max 2 cred ca sar misca aprox la fel de repede