Thread Rating:
  • 3 Vote(s) - 4.67 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Faze comice
stiu ca filmul asta e realizat cu cheaturi, dar m-am gandit sa-l pun aici, poate nu l-ati vazut:
http://www.youtube.com/watch?v=YSES96CsQ...re=related
[Image: 29lip2u.png]
replyReply
Sau in gothic 3,niste orci stateau la foc si eu ma apropii...si un orc zice: watch out morra,the fire is hot,e tare faza Haha
Smirk
replyReply
cand il omor pe raven si ma duc la greg sa-i raportez imi zice ceva de genul:
Well done kid you catch him with his pants off. Haha la faza asta radeam ca un drogat Haha
replyReply
(04-23-2011, 10:23 PM)D13g0 Wrote: cand il omor pe raven si ma duc la greg sa-i raportez imi zice ceva de genul:
Well done kid you catch him with his pants off. Haha la faza asta radeam ca un drogat Haha

Nu am fost atent la faza asta Haha
[Image: 242idki.png]
replyReply
Ce mi-a placut cand i-am aratat Capul lui Bloodwyn la gardianul ala din templu..=)) Era sa faca pe el Haha
Sup
replyReply
Aici isi arata Rupert dragostea pentru Khorinis, imediat ce m-am intors din vanatoarea mea de orci Grin (astazi) (acum 5min) (nu stiu cate secunde..)
Sup
replyReply
(08-15-2011, 07:31 PM)warhell Wrote: Aici isi arata Rupert dragostea pentru Khorinis, imediat ce m-am intors din vanatoarea mea de orci Grin (astazi) (acum 5min) (nu stiu cate secunde..)

Uda florile sau picta peretele Haha.
[Image: 242idki.png]
replyReply
Ca tot suntem aici ..personajul meu nu poate sa faca la fel? am vazut niste videoclipuri pe youtube in care eroul chiar se usura, dar nu stiu cum Haha
Sup
replyReply
(08-15-2011, 09:23 PM)warhell Wrote: Ca tot suntem aici ..personajul meu nu poate sa faca la fel? am vazut niste videoclipuri pe youtube in care eroul chiar se usura, dar nu stiu cum Haha

Cheats can do everything...
----------------Worldofgothic----------------
---------PLAY
replyReply
Si care ar fi codul?Haha
Sup
replyReply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)