Threads: 4
era cu F ceva cred ca Ferodoth[uff ai uitat sa pui intrebare]
In fine...De ce nameless trebusia sa repare Eye of Innos de fiecare data knd vb cu un dragon?
Threads: 22
1 trebia sa il reincarce=))
2 deoarece cand vorbea cu un dragon i se consuma energia
ce a vrut sa faca raven cu templul lui adanos?
Winnetou avea un VolksWagen, asa il chema pe cal
Nam jucat Night of Raven deci nu stiu...
Threads: 58
07-05-2009, 08:13 PM
(This post was last modified: 07-05-2009, 08:19 PM by Kristi.)
A vrut sa obtina arma lui Beliar: The Claw of Beliar. Iar in legatura cu templul: a vrut sa-l desecreze.
Spune una dintre primele misiuni pe care ti le da Lares.
Cel mai puternic dragon din Valea Minelor e drasgonul de gheata (cum a spus Uf) Finkregh
Iar raspunsul la intrebarea mea este: Feodaron
07-05-2009, 08:16 PM
(This post was last modified: 07-05-2009, 08:16 PM by xplozer.)
Sai aduci lista lui Ian din mina ca so modifice.
De ce Xardas a parasit Innos si sa alaturat lui Beliar si a devenit Necromancer ? ;D
07-05-2009, 08:25 PM
(This post was last modified: 07-05-2009, 08:26 PM by Kristi.)
Nu, ai nevoie de lista de la Ian, sau de inelul lui Mordrag ca sa te lese sa vorbesti cu Lares. El iti da misiunea aceea cu luarea (prin orice mijloc) a tigarilor (swampweed) de la Isidro din barul de pe lac, si vinderea lor cu scopul de a obtine 400 de cristale care le vei da lui lares; sau misiunea in care btrebuie sa afli ce planuiesc cei din mlastina
Xardas a plecat de la ceilalti magicieni de foc care ii slujeau lui innos pentru ca sa studieze artele negre ale magiei, astfel sa afle de ce Bariera s-a extins asa de mult, si sa gaseasca o cale de a o distruge.
Cine sunt Seeker-ii, si de cine sunt trimisi?
Threads: 14
ON: seekerii sunt oamenii raului, oamenii lui beliar, oamenii lui undead dragon. care sunt trimisi sa-ti opreasca venirea in halls of irdorath, care vor sa te omoare [parca] si sunt oameni din fosta tabara a mlastinii [swamp camp] parca asa era din cate imi aminetsc
OFF: cand am scris astea mi-am amintit vechile posturi in care era intrebarea daca sleeper e acelasi cu undead dragon. din ce am citit despre gothic, din dialoguri, din scripturile care le-am tradus [si trebuie sa fii atent la dialoguri, si mai si intelegi] undead dragon = sleeper reincarnat!!!
.Chorus Romance says Good Night.
Off: Nu stiu sigur, dar cel mai bine ar fi sa trimitem un e-mail unuia dintre cei de la Pyranha-Bytes cu aceasta intrebare in engleza. Ei trebuie cu siguranta, sa stie asta.
Threads: 14
nu prea am gasit semne ca nu ar fi sleeper acelasi cu UD. si tin minte la notr dialogul dintre NH si UD: 'ce trebuie sa fac sa te distrug din nou?' sau ceva de genul asta. DIN NOU. arata ceva. deci e sleepr. cred.
.Chorus Romance says Good Night.