Threads: 29
04-14-2008, 02:01 PM
(This post was last modified: 03-26-2009, 09:04 PM by Raducu'.)
Cand asteptam sa apara Gothic 3 aveam sperante foarte mari (nu spun ca m-a dezamagit) dar mi se pare ca lipsesc unele chestii ce existau in G1 si G2. Parca am citit despre mounts intr-o revista, cai sau camile si cred ca trebuiau sa bage mai multe personaje de sexul frumos (sunt misogini creatorii?), niste taverne, bordeluri, arme putin mai controversate :-HiHi-:
Voi de ce duceti lipsa in Gothic 3?
(apropo, e un joc foarte impresionant in starea in care este acum)
Threads: 4
pai pe mine gothic3 nu ma dezamagit. singurul lucru care ma enerveza sunt bugurile si lagurile. si desigur si acel minut si ceva de la load
Threads: 37
Mie Gothic III mi se pare un joc superb, de fapt, cel mai bun joc din seria Gothic. Are o multime de lucruri care te dau pe spate, iar daca mi-as fi dorit ceva in Gothic III ar fi fost dialoguri mai multe si mai dezvoltate
Mai dezvoltate si mai captivante dialoguri de acord. Si puteau sa bage niste questuri mai grozave.
Am vazut in cateva trailere cum se bate eroul cu un minecrawler folosind un staff cu o bila luminoasa la un capat, unde gasesc asa ceva? in al 44-lea unnamed chest sau..............unde.............
Asta imi lipseste mie muuult ca imi place sa ma bat cu staffs.
Threads: 1
Cred ca in Gothic 3....lipseste KHORINIS-ul si VOM...le duc lipsa......dar no problem.....joc puzin Gothic 2...si le revad!!
Threads: 4
omule tu nu tea-i saturat inca de VOM??? . mi-e mi se apre destulde plcitisitorul VOM-ul . gothic 3 si se pare perfect asa cum e
Threads: 3
05-13-2008, 05:43 PM
(This post was last modified: 06-09-2008, 01:10 PM by D0rYn.)
Am fost dezamagit de G3 , deoarece lipseste feelingul din G1 si G2 , parca in G3 nu mai are nici un haz , adica in G2 cand te alergau cativa orcii traiai , adica stiai ca daca aia te prind esti mancat , pe cand in G3 bati 15 orci odata , naspa.
In Gothic 3 mah mai scoate din sarite faptul ca rebelii care stau langa Montera ( sunt 3 grupuri) nu ataca orasul , cand il ataci tu .
You are a Mora !