Threads: 6
io am aveam la level 3 o arma da 34 damage
numai shtiu sigur cum ii zicea park battle sword si la level 9 aveam sabie daia de tamplar =)) da cat ma chinuiam sa le iau ba!! sa vezi =)) cand eram in old camp si voiam sa iau battle sword. 1. o furam 2. ma alergam cu toate garzile 3. stabileam un maraton da alergare cu aia 4. saream pa gemu in kre stateau thorus si ink 2 baroni =)) si in Sect Camp a fost draq pa Pamant !!! Ma chiniuam 2 ore sa bat un templar si sa i iau arma
dar pe vremea aia era interesant
Raarrrrrrr!ME smash@!You die!!
Threads: 31
04-26-2009, 12:18 AM
(This post was last modified: 04-26-2009, 12:22 AM by Edg.)
Prima data cand am jucat jucam dezorganizat, omorasem cam toate animalele si aveam multe Skill points. Am invatat mult strength si dexterity la Diego si aveam arbaleta lui Jackal si sabia lui Scar, si abia ma facusem Novice... Acum vreau sa il fac cat mai greu, si folosesc Digger's Trousers si Pickaxe pe tot parcursul jocului(doar uneori schimb arma sau folosesc o magie pentru creaturile care nu pierd deloc din viata oricat as da in ele) si oricum, Damage-ul creste odata cu forta... este plictisitor sa umbli cu URIZEL si Ore armor si in 30 de minute singurele creaturi inca vii sunt copacii...
Threads: 26
05-01-2009, 09:48 PM
(This post was last modified: 05-01-2009, 09:49 PM by Ducipal.)
eu prima data,faceam tot posibilul sa iau arme noi si mai puternice,atuceam orci in old camp pentru a omora garzile pentru a le lua armele,in sect camp ma ducem sub platoul ala unde se antrenau templarii si omoram niste novici si veneau 2 templari care cadeau de pe scara si le luam armele,eram cred ca vro level 10 sa gilda fara misiuni facute si aveam sabia unui templar din old mine si arbaleta lu jackal =)) sau prima data cand am luat orul de la wilster(sau cum se scrie) m-am dus la fisk si am luat cea mai puternica sabie
Don't Smoke. Drink Coke. Or do them both.
Threads: 14
eu imi cautam arme la traderi si nu gaseam absolut nimic mai puternic... si tot asa. primele dati am jucat dezorganizat, nici nu stiam ce-i cu gothic pentru ca prima data cand am jucat am jucat gothic2 apoi gothic1...
si ma mai omora curiozitatea sa dau un marvin si un 'O' sa vad ce arme au altii, dar nu jucam cu ele pentru ca nu prea e ok sa joci cu cheaturi.
.Chorus Romance says Good Night.
Threads: 0
La inceput am jucat pentru fiecare guilda am facut ce mi-a cerut questurile.
Dar dupa aia il luam la bataie pe cavalorn si pe myxir si nimeni nu se supara.Omoram tot old campul.Am omorat tot ce mai era prin mina in capitolul 3 parca cand iti cere Gorn sa eliberezi cu e free mine.Apoi i-am omorat pe cei din sect camp ca erau inutili,iar eu vroiam sa fac max la toate skillurile pentru Adormitul.
Threads: 8
La inceput debeia am ajuns in Old Camp fugeam de toate creaturile pana am invatat cu sa atac :hi:hi:hi Dupa ce am anceput sa pricep si eu jocu nu ma mai desparceam de el 4,5 ore.Numai un restard la calculator ma mai oprea.