Threads: 26
eu m-am imbogatit ,in g1 prin vindere de arme si in g2 prin vindere de armuri
Don't Smoke. Drink Coke. Or do them both.
Threads: 29
In 3 am facut bani din armele orcilor, dupa ce eliberam un oras, cadavre de orci fiecare cu cate 1-2 arme si o arbaleta. Altfel nu cred ca am facut bani in G3...
Threads: 4
ya.. un topic pe gustul meu. in gothic1 am facut gold prin open lock si vinderea de teeth,skin,tusk,etc
la gohic2 vanila si notr am facut gold prin vinderea de sabii(cele pe care te invata benet sa le faci)
iar la gothic3 pin arme de orci,doborarea lui ford si a hotului din cape dun de cateva 10 de ori fiecare avand arme de 4800 gold respectiv 5500 (la vanzare)
Threads: 37
In toate Gothic-urile am facut bani buni din vanzarea armelor Orcilor, mai ales in Gothic III, unde casapeam Orcii cu sutele prin canioanele inghetate din Nordmar.
Threads: 29
Cred ca in Gothic 2 am facut rost cel mai greu de gold.
Pe langa ca incep "ca ultimul handicapat", sa citez revista Level (hehe ce-am avut si ce-am pierdut), mai trebuie sa si culeg turnips pt niste haine care sa-mi acopere imaginea de fost pushcariash. Toate gunoaiele ce valorau mai mult de 1 gold le-am cules de pe jos ca sa imi mai pot cumpara si Leather Armor in Khorinis sau o arma decenta.
Mai departe in joc nu am prea avut probleme financiare.
Threads: 4
in g2 simplu si notr si eu a trebuit sa adun toate *****-urile de pe jos pt a avea bani de ceva de mancare, o arma cat de cat, eventual un arc cu sageti si o armura.. (iar inele doar cu noroc) . dar dupa ce am invatat sa fac sabii nu am mai avut probleme financiare