08-29-2009, 06:28 PM
Am terminat gothic 1 de atatea ori la fel si gothic 2,3 da nu am inteles o chestie Ce legatura avea Sleeper cu Bariera ?
Legaturi cu bariera
|
08-29-2009, 06:28 PM
Am terminat gothic 1 de atatea ori la fel si gothic 2,3 da nu am inteles o chestie Ce legatura avea Sleeper cu Bariera ?
Nici o legatura. Nu ai vazut filmuletul de la inceputul gothic-ului 1? Toti oameni care au facut vreo infractiune (indiferent de gravitatea acesteia) erau trimisi in Valea Minelor sa sape in mine dupa cristale (minereu). Dar pentru ca sa devina imposibil pentru ei sa scape, Regele a pus niste magicieni (13: 6 magicieni de apa si 6 magicieni de foc + Xardas) sa faca un fel de cupola magica care sa-i impiedice (pe sclavi) sa fuga. Dar ceva nu a mers bine si bariera magica s-a extins mult mai mult decat credeau magicieni, si astfel au ajuns magicieni in bariera. Iar Sleeper este zeul celor din Swamp Camp (Tabara din Mlastina):
"Colonia a fost locuita de orci o lunga perioada de timp. Ei erau separati in niste triburi rivale. Unul dintre triburi a vrut sa invoce un demon care sa ii ajute sa ii invinga pe celelalte triburi, asa ca au inceput sa construiasca un loc unde sa aiba loc ceremonia. Templul a fost construit de cinci shamani: Varrag-Kasorg, Varrag-Hashor, Varrag-Ruuushk, Varrag-Unhilqt si liderul lor Grash-Varrag-Arushat. Dupa ce au terminat de construit templul (si de pus o multime de capcane in el) l-au invocat pe Sleeper sau Krushak, cum il numeau orcii. Dupa ce Sleeper a intrat in lume, a transformat imediat toti muncitorii, pe gardieni si pe cei cinci shamani in fiinte nemuritoare. El (Sleeper) i-a fortat pe shamani sa ii dea inimile lor, punandu-le in mormanturile, de langa locul invocarii. Inimile lor il tineau pe Sleeper in lume aceasta. Dupa aceasta catastrofa, orcii au inteles ca Sleeper este un zeu rau, asa ca au inchis templul si au inceput sa se roage la Sleeper, ca noul lor zeu, cu scopul de al oprii sa nu ii omoare." Deci, cum ai vazut din ceea ce am spus, Sleeper si Bariera nu au nici o legatura, numai ca odata cu infrangerea lui Sleeper, Bariera a disparut si ea...
08-29-2009, 07:24 PM
si stiti ca cei din new camp strangeau minereu magic ca sa il arunce in aer, crezand ca daca fac asta, bariera va disparea. [au crezut ca pot lupta cu magie prin magie] dar asta nu ar fi mers si dupa cum stiti, nameless a bagat in urizel toata magia din minereul adunat ca sa il poata invinga pe sleeper. cand sleeper a fost alungat de pe lumea asta prin portalul ala, s-a facut o implozie in templu suficient de mare incat sa distruga bariera.
.Chorus Romance says Good Night.
08-29-2009, 07:27 PM
am inteles asta da in gothic 1 daca lam distrus pe sleeper de ce s-a distrus si bariera ?
repet: 'cand sleeper a fost alungat de pe lumea asta prin portalul ala, s-a facut o implozie in templu suficient de mare incat sa distruga bariera.'
got it? si daca tii minte, implozia a distrus si templul.
.Chorus Romance says Good Night.
08-29-2009, 09:12 PM
si sleeper dupa cum am inteles de la xardas s-a dus intr0o alta dimensiune in care sunt toate creaturile cele mai rele si cu distrugerea acestuia el a tipat si atunci dragonii au aparut de pe urma lui si au invadat valley of mines ( hi say come, and they com) park asa a spus xardas am dreptate?
In primul rand, Sleeper nu a fost trimis intr-o dimensiune in care sunt creaturi rele. El a fost trimis in propria lui dimensiune, o alta dimensiune doar pentru el. "When the Sleeper was bannish into his own dimension, I return to daylight. The Magic Barrier has fallen. But for me the adventure has only just begin." - ultimele cuvinte ale eroului din Gothic 1. (nu cred ca voi uita vreodata aceste cuvinte )
In al doilea rand, in Gothic 2, Xardas a zis eroului: "Whit his last furious scream, Sleeper has put in movement the armys of darkness. His last order was: COME! And they came, all of them, even the dragons." deci Sleeper nu a chemat numai dragonii, ci si diferite alte feluri de animale/creaturi.
se pare ca tu stii mai bn decat mn dar am priceput si eu destul de bn
cea zis xardas
09-01-2009, 02:29 PM
In locul lui Sleeper era mai bine sa il puna pe Hitler :> Si toti aia din templu sa fie nemti nazisti.Sleeper...prea Sf
Don't Smoke. Drink Coke. Or do them both.
|
« Next Oldest | Next Newest »
|