09-14-2009, 07:41 PM
Ms mult
Poll: Cine e responsabil pentru existenta vietii pe Pamant? You do not have permission to vote in this poll. |
|||
Evolutia | 1 | 6.25% | |
Dumnezeu (Divinitatea) | 15 | 93.75% | |
Total | 16 vote(s) | 100% |
* You voted for this item. | [Show Results] |
Creatie vs Evolutie part 2
|
10-08-2009, 10:14 PM
@Hestia: Deci, ca sa inteleg, tu esti pro-evolutie?
10-10-2009, 01:35 PM
Incerca sa nu mai 'intelegi' , sunt cateva detalii interesante in documentarul acela, eu nu vreau sa determin pe careva sa fie ateu sau evolutionist cum incerci tu sa-i 'transformi' pe toti la religia ta.
Threadu' asta l-ai inceput cu fraza "Care e parerea voastra? Viata a fost creata de catre Dumnezeu sau in urma contactului dintre un asteroid si planeta pamant. Argumentati-va parerea!" iar eu am contribuit cu ceva mai palpabil nu presupuneri. As vrea sa adaug ca Charles Darwin a fost inteles gresit si teoria lui este aplicata gresit de aceea toti crestinii il condamna, o victima a prejudecatilor la fel cum au fost Isus/Socrate/Nietzche si multi altii. Inca o data repet eu nu va dau ideologii/secte/ curente filozofice/stiinta/religii ca sa credeti in ele, daca eram Pro-evolutie puteam dezbate treaba asta intr-un thread separat si il umpleam cu gramezi de posturi. Embrace death as is the key to understand life.
10-10-2009, 01:43 PM
(10-10-2009, 01:35 PM)Hestia Wrote: Incerca sa nu mai 'intelegi' Mie mi se pare ca tu te impui. (10-10-2009, 01:35 PM)Hestia Wrote: sunt cateva detalii interesante in documentarul acela, eu nu vreau sa determin pe careva sa fie ateu sau evolutionist cum incerci tu sa-i 'transformi' pe toti la religia ta. Eu nu determin pe nimeni, fiecare are dreptul sa faca ce vrea cu viata lui, eu doar le arat realitatea. (10-10-2009, 01:35 PM)Hestia Wrote: Threadu' asta l-ai inceput cu fraza "Care e parerea voastra? Viata a fost creata de catre Dumnezeu sau in urma contactului dintre un asteroid si planeta pamant. Argumentati-va parerea!" iar eu am contribuit cu ceva mai palpabil nu presupuneri. "ceva mai palpitant" - cum ar fi?... (10-10-2009, 01:35 PM)Hestia Wrote: Inca o data repet eu nu va dau ideologii/secte/ curente filozofice/stiinta/religii ca sa credeti in ele, daca eram Pro-evolutie puteam dezbate treaba asta intr-un thread separat si il umpleam cu gramezi de posturi. Nu te opreste nimeni...
De ce tot stergi posturi? ti-am dat un reply si acuma il vad sters.
Religion thread "ala vechi" a fost sters si inlocuit cu altul nou din cauza "anumitor probleme". Embrace death as is the key to understand life.
10-10-2009, 09:18 PM
acum serios. am avut niste probleme si a fost sters.
.Chorus Romance says Good Night.
10-13-2009, 10:12 PM
Prin evolutie am ajuns ce suntem acuma. Dar daca nu eram creati nu puteam evolua. Deci pro-creatie.
Always fight against evil, even if it leads to youre death.
We should meet the enemies of god. He who fears of being conquered is sure of defeat.
10-14-2009, 05:02 PM
are si individul asta intr-un fel dreptate... e ciudat...
necro, tu crezi ca ne tragem din adam si eva?
.Chorus Romance says Good Night.
10-14-2009, 05:27 PM
Da, cred.
|
« Next Oldest | Next Newest »
|