12-06-2009, 01:45 AM
Saw, fara discutii![Smile Smile](https://worldofgothic.ro/forum/forumsmileys/smile.gif)
The Unborn Vs The Grudge
![Smile Smile](https://worldofgothic.ro/forum/forumsmileys/smile.gif)
The Unborn Vs The Grudge
Movie vs movie
|
12-06-2009, 01:45 AM
Saw, fara discutii
![]() The Unborn Vs The Grudge
12-06-2009, 01:49 AM
unborn
eurotrip vs sex drive [foarte asemanatoare] [HEHE. L-AU CONCEDIAT PE HUMPHRLEY =))))))))))] [HAHA. LOOK AT JAMIE'S PENIS!] nu m-am putut abtine =)) [ai vazut room 1408? 8-> bine. nu se compara cu saw, dar e facut frumos :>]
.Chorus Romance says Good Night.
12-06-2009, 01:54 AM
Hmm nu, dar Saw mi sa parut cva fenomenal de tare!
Deci ma faci sa pacatuiesc, ![]() Amandoua filmele sunt like ultra Cool! As alege Sex Drive(Unrated Edition) pentru faza cand realizeaza ala ca nu are masina si fuge dupa vecin=))))) Seria Transporter Vs Seria Crank:>
12-06-2009, 01:58 AM
=)))))) da, corect =)) am ras la el cu curu.
totusi, iti recomand sa te uiti la 1408 pai mi-au placut amandoua, dar crank a avut si umor exagerat :X =)) 'ce vrei? 'aaah. '... frectie? [si apare beculetu =))] si imi place ca-n crank a jucat si chester de la LP ![]() ![]() ![]() dar mi-a placut si transporter, mai ales ca in 3 apare ca personaj negativ robert knopper [e un actor foarte bun, a aparut si-n prison break, chiar si-n startrek =))] hai sa zic crank. sex drive vs boat trip :>
12-06-2009, 02:00 AM
Aleg Sex Drive, pt ca boat trip nu lam vazut
![]() Acum, momentul: 2012 vs Knowing!:>
12-06-2009, 02:05 AM
nu am nicio idee, dar am auzit de 2012.
uita-te la boat trip, e criminal =)) zilele astea merg si eu la o prietena sa ne uitam la saw 6 b-) suntem saw addicted =)) titanic vs poseidon [ca tot am vazut titanic astazi 8->]
12-06-2009, 02:09 AM
Ai plans la Titanic
![]() Titani ofc ![]() The Tournament(acela cu concursul asasinilor) Vs Hitman
nu
![]() hitman stai sa caut. era un film in care juca unu din wrestling... stai ca l-am gasit 8-> the condemned vs hitman dupa aia urmeaza maxim =)) sper ca te uiti la filme cu drogati =))
12-06-2009, 02:16 AM
The Condemned(cu siguranta lam vazut)
District 9 Vs Death Race!
12-06-2009, 02:22 AM
death race
[asaaaaaa :X> ![]() harold and kumar [oricare, amandoua au fost geniale ![]()
|
« Next Oldest | Next Newest »
|