ce parere aveti despre colindele straine?
gen cateva a lui frank sinatra? :X
let it snow, santa claus is coming to town...
si mai sunt si alte colinde foarte de succes, care din pacate sunt canate de niste oameni de care nu a auzit nimeni
pentru mine nu conteaza popularitatea trupei sau canteretului... mie sa-mi placa cum canta si sa nu exagereze, si atat. chiar si in afara de colinde, ascult niste trupe de care nu s-a auzit niciodata
franceze, finlandeze, rusesti, chiar si romanesti de care nu s-a auzit niciodata
adica tu, daca ai o minte tampita te gandesti ca daca nu a auzit nimeni de ei, canta prost. uite. tu ai auzit de ei. nu inseamna ca sunt prosti, poate nu au avut ocazia sa se lanseze sau alte chestii. si daca iti mai si plac, nu mai ai ce comenta. eu ascult orice imi place, chiar daca oamenii considera ca e o trupa gay, ca nu canta bine, ca sunt satanisti si toate cele. chiar nu-mi pasa ce cred oamenii
pe mine muzica nu ma influenteaza, imi face placere s-o ascult. imi exprima ceva. mai ales rockul si popul. nu stiu. in rest mi se par niste prostii. dnb. acelasi ritm cretin tot timpul. suport dnb-ul, evident, dar nu-mi exprima nimic, nu-mi face placere sa-l ascult. la fel si dub step. apoi house-ul, care este facut de niste oameni care au nevoie de bani. muzica de cacao, cu versuri de cacao, cu cantereti de cacao. va pot da si exemple. no offence. sa nu mai zic de manele.
si pot s-o tin asa la infinit. deci nu-mi pasa.
o, doamne, ce m-am intins =)))))))))))))))
in concluzie, cum vi se par colindele? ;