Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Intrebare sa nu mor prost xD!
Deci eu tot nu am inteles :

1. Asa multi orci langa fostul old camp sau mai bine zis micul castel din old camp (g2)
2. Dragonii (g2)
3.Portalul in care s-a dus sleeper
4. Sfarsitul aiurea din G3FG:|
5.Inceputul Gothic 1
Daca iti place Gothic da click pe imagine
[Image: vfU3.gif] [Image: DQeK.gif]
replyReply
bun. deeeeci Haha
1. dupa ce dragonii au venit in valley of mines, au venit, au atacat, si fiecare s-a dus intr-un loc. odata cu ei au venit orcii cu barcile [dincolo de gardul mare din g2 unde inainte era g1. ma rog. eu am sarit gardul ala, nu este nimic, dar asa este facuta povestea] si se spune ca orcii voiau sa atace castelul si ca sa se apere de cavalerii myrhanei, si-au construit gardul pana apar intaririle de pe mare.
2. ti-am raspuns cu ei la 1 Haha au venit la chemarea lu sleeper
3. pai, el a venit din alta dimensiune, asa ca eroul nostru l-a trimis inapoi Haha si inainte sa moara [dupa cum zice si xardas], cu ultimele urlete a chemat toata armata intunericului [inclusiv dragonii]
4. pai. nu am jucat g3fg, dar am prieteni care l-au jucat si stiu despre ce e vorba. scuze este ca FG a fost facut pentru ca pyrahna bites ramanea fara fonduri, asa ca s-o mai gandit sa mai infloreasca putin gothicul. dar a iesit un dezastru Smile
5. pai uita-te la filmul gothic si o sa intelegi totul Smile si daca nu, o sa-ti zic eu Smile si stai putin sa-ti mai dau o chestie. acum s-o caut Haha
uite aici Smile
http://worldofgothic.ro/showthread.php?tid=276

citeste primul post si comicul Smile si ai sa intelegi care e treaba.
si oricum, asa pe scurt. in vom [valley of mines] erau trimisi hotii, infractorii, toti astia ca sa lucreze in slujba regelui, sa adune minereu magic [magic ore] pentru fabricarea armelor pentru razboiul cu orcii. ca sa nu evadeze din vom, regele a chemat 12-13 magicieni [in joc zice ca sunt 13, dar s-a facut o greseala si sunt doar 12 Smile] sa creeze o bariera in jurul coloniei. cand s-a creat bariera, ceva nu a mers bine, si bariera s-a extins si i-a prins si pe magicieni inauntru. unul dintre ei e xardas, si el cand a creat barera era magician al focului. dupa ce s-a creat bariera, si xardas a fost prins inauntru, el s-a retras din cercul focului si a plecat pe cont prorpiu sa vada ce nu a mers bine. si de aici totul aflii in g1 Smile
.Chorus Romance says Good Night.
replyReply
(12-30-2009, 12:56 AM)ufy Wrote: bun. deeeeci Haha
4. pai. nu am jucat g3fg, dar am prieteni care l-au jucat si stiu despre ce e vorba. scuze este ca FG a fost facut pentru ca pyrahna bites ramanea fara fonduri, asa ca s-o mai gandit sa mai infloreasca putin gothicul. dar a iesit un dezastru Smile

G3FG nu e "opera" creeata pirana bites... deja se despartisera de jowood .Astia dinurma au creeat aceasta "capodopera" singuri singurei.
Tare mi-e frica ca o sa faca varza si Arcadia...am vazut un video cu gameplay-ul si as fi jurat ca e Two Worlds Sad
replyReply
eu as fi zic ca seamana cu wow Haha
.Chorus Romance says Good Night.
replyReply
ai e in faza de testare nu ctred ca o sa fie asa ca un joc online.
[Image: 242idki.png]
replyReply
(12-30-2009, 12:56 AM)ufy Wrote: ma rog. eu am sarit gardul ala, nu este nimic, dar asa este facuta povestea
mai exact este o pancarta pe care scrie ceva amuzant scris de un alien
EDIT: si se mai vede muntele de deasupra swamp camp-ului, poti urca pe el.
Portalul in care s-a dus sleeper: daca ai god si poti sa treci de sleeper o sa vezi ca la un moment dat in portal este un perete negru Haha deci portalul e doar un alt spatiu (gol) din joc
bug: eu am waypoint la peretele negru dar duce altundeva (am vazut cu toggle waynet, waypoint-ul duce pe undeva prin padurea de langa swamp camp)
May you be half an hour in heaven before the devil knows you're dead.

Back from the dead. Not alive yet though.
replyReply
1. Vor sa domine VoM pt ca Beliar are un mare interes pt Magic Ore: afli in gothic 2 sau gothic nu mai stiu sigur
2.Dragonii sunt un fel de elita a lui Beliar
3.Sleeper la fel ca Undead Dragon este o arma a lui Beliar,si o fost trimis inapoi in dimensiunea zeilor
4.G3FK o fost facut mai mult pt povestea din Gothic 4.....
5.Nameless o furat un sac de cartofi parca si o fost trimis "la munca in folosul comunitatii'Haha)
replyReply
nameles era un criminal nu ca a furat un sac de cartofi Haha
[Image: 242idki.png]
replyReply
eu nu cred ca pe vremea aia jowood se gandea la gothic 4 deja
May you be half an hour in heaven before the devil knows you're dead.

Back from the dead. Not alive yet though.
replyReply
(06-01-2010, 12:59 PM)Raven Wrote: eu nu cred ca pe vremea aia jowood se gandea la gothic 4 deja

+1
Daca iti place Gothic da click pe imagine
[Image: vfU3.gif] [Image: DQeK.gif]
replyReply

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  O intrebare alexbaros 6 3,040 03-12-2011, 08:49 PM
Last Post: Cryssalis
  Intrebare zardax 2 1,755 03-01-2011, 06:57 PM
Last Post: Carnage
  intrebare despre gothic 3 Andyyy 3 1,583 01-11-2010, 06:20 PM
Last Post: Raducu'