02-06-2010, 12:38 PM
o sa bag si InExtremo
Barthalo Revenge
|
02-06-2010, 12:38 PM
o sa bag si InExtremo
Am facut o chestie misto dupa ce il bati pe Mud gasesti la el un scroll summon Mud zombie . Bati zombiul si gasesti la el 3gold , 1 sticla de apa si inca un scroll si poti sa invoci in continuare.
02-07-2010, 06:50 PM
=))
deci pana la urma modul e la gothic 2 si intra si mud pe acolo.
.Chorus Romance says Good Night.
02-07-2010, 10:11 PM
cateva comentarii:
ranger camp: tot numai dragomir are nume sau mai sunt si altii care nu au nume de genu "Hunter", "Ranger"....? rebel camp: daca am identificat corect, locu ala e intrarea in VoM, nu? daca da, pe unde altundeva intri, ca tipii aia pareau sa pazeasca intrarea? mud: fa-l mult mai enervant ca sa am mai multe motive sa-l omor cand o sa termini modu xardas: in sfarsit sta si el pe scaun, ca din cate am vazut si in g1 si in g2 sta in picioare si citeste o carte la nesfarsit bdt camp: nu cred ca este vreo diferenta intre asta si g2 notr. sld camp: tipu care mananca seamana cu sentenza sld camp 2: de ce le faci banditilor smith? cand e gata, pune-l pe forum, ok?
May you be half an hour in heaven before the devil knows you're dead.
Back from the dead. Not alive yet though.
ranger camp or hunters camp : sunt TOTI pe care HUNTERII din NW si o sa fac ca supravetuitorii din VoM sa vina tot acolo
Rebel camp :vrei un screen mai vechi sa vezi cum arata inainte? e pe langa ferma lui Akil Mud: asta face o sa-i pun o armura mai misto din g1 care no gaseai si o sa te bata la cap xardas: da-l in masa nu-l dor ochii ? bdt camp sau banditii lui Dexter : am mutat aia de la turn la cort sld camp sau Mercenarii! : ala e chiar sentenza sld camp2 sau alt screen la Mercenarii : ala e benet si hodges Si o sa fac si alte guilduri noi cum ar fi : Rebel , Nordmarian si Druid ( care o sa fac o tabara pe langa dragonul de gheata o sa mut monstrii sus si o sa ai o misiune de la ei sa elimini toti monstri de sus) si Sun Mage. Ce ziceti sa aduc dragon hunterii ramasi in VoM sa-i duc la Mercenarii la turn? Si sa aduc mil si vreo 2 pal la big farm si sa schimb un pic story-ul da ar trbui sa modific ap toate npcurile ( O sa il postez cand va fi gata
02-07-2010, 11:02 PM
si ai invatat sa faci guiIde sau imi dai add sa te ajut cu una aIta;?
Fallen Knight of Garant.
02-07-2010, 11:07 PM
tiam dat add de mult pai am zis ce idei cam am
02-08-2010, 04:11 PM
@Maddog
ranger camp: cum adica supravietuitorii din VoM??? ai atacului dragonilor? rebel camp: pune o poza ca nu mai stiu unde era. mud: dute ma ca imi bag god si ii dau in gura de pica si armura de pe el xardas: chiar asa faci spectacol de lumini sau e numa o gafa? bdt camp: aaa ai mutat guard-u sld camp: tradatoru sld camp 2: tradatorii p.s.: Sun Mage ala o sa aiba rune de genu Sun Blast sau Supernova???
May you be half an hour in heaven before the devil knows you're dead.
Back from the dead. Not alive yet though.
02-08-2010, 07:33 PM
despre xardas asa am wordul de la un prieten si mia placut si nu lam scos
ceva de genu cu ranger camp cum vrei, da nu ai cum so o iei decat cu cod sau sa fi Mud cum adica tradatorii?:| si nu doar 1 guard , mai multi si pe Dexter cred ca da ^^ ms pt idee app despre rebel camp uite cum era inainte , da nu am putut sa fac screenu eu si asa ca lam luat pe a lui Skullx |
« Next Oldest | Next Newest »
|