Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gohic 1 bug
Vreau sa ma alatur la New Camp,am facut toate mis de la cei care ma trimite Diego si a ramas un quest ''Test of Faith'' sau asa ceva
Trebuie sa ma duc la old mine si sa vb cu cnv acolo.
Era prima data cand am inceput si am tras maneta de inchis old mine si acum vreau s o deschid si nu merge>Sad
replyReply
=)) damn. nu mai poti s-o deschizi. [nu cred] e ca si cum ai fi trecut direct in cap 4 si mina veche ar fi inchisa si nu mai poti s-o deschizi. adica asa percepe jocul. si din cate tin eu minte, nu cred ca puteai inchide poarta atunci :-? oricum...
ia o salvare mai veche. altceva nu ai ce sa faci. decat daca vrei sa joci cu cheaturi si cand ajungi in fata portii sa apesi K.
.Chorus Romance says Good Night.
replyReply
Asa mi s-a intamplat si mie acum cativa ani, cand eram incepator Haha Nu mai ai ce face.
replyReply
ba da, mai ai ce face, te alaturi swamp camp-ului (cred ca nu ai misiune in old mine, nu?).
nu stiu ca nu am fost niciodata "membru" in swamp camp.
May you be half an hour in heaven before the devil knows you're dead.

Back from the dead. Not alive yet though.
replyReply
First of all, ma refeream la cazul lui care este de partea Old Camp-ului; Si da, si daca vrei sa devii membru in Swamp Camp ai nevoie de Old Mine deschisa. (te va trimite Cor Kalom in Mina Veche)

@Raven: De ce iti dai cu parerea despre asta, daca nu ai fost niciodata membru in Tabara din Mlastina?
replyReply
si oricum, tot trebuia sa ajungi pe acolo cu regina minecrawlerilor si toate alea Smile
.Chorus Romance says Good Night.
replyReply
Stii ce faci? intra in consola ,activeaz-o, si cand esti in fata porti apsa K si te da dupa poarta, si daca nu vrei sa joci cu coduri o lasi deschisa da nu o folosesti ! Cea mai buna varianta
Daca iti place Gothic da click pe imagine
[Image: vfU3.gif] [Image: DQeK.gif]
replyReply
cum deschid consola
replyReply
apasa "b" scrii "marvin" apoi iarasi "b" si ca sa iti apara consola sus apasa pe F2 Wink
replyReply
Nu iti recomand consola fiindca vei pierde savoarea jocului, eu o foloseam uneori doar ca sa ajung mai rpd la destinatie
Daca iti place Gothic da click pe imagine
[Image: vfU3.gif] [Image: DQeK.gif]
replyReply

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Gohic 3 Voci alex2ooo 1 1,410 05-30-2010, 11:32 AM
Last Post: Kristi

Forum Jump:

Users browsing this thread: 6 Guest(s)