Threads: 3
Gothic 1 , cand joci prima data G1 descoperi totul, iti doresti sa afli,sa afli, si sa tot afli ce se intampla cu tine si ce vei face in continuare, apoi finalul care este unul foarte bun dupa parerea mea.
Vot G1!
Threads: 11
pana nu demult era g2notr dar dupa ce am pus mana pe g3 nu m-am mai putut opri, intotdeauna am vrut sa vad rezultatele alegerilor mele din joc si intotdeauna am vrut ce se intampla daca starnesc un intreg oras impotriva mea...ma rog...m-am distrat (mai intai cu god si mai apoi cu wenzel in cape dun)
deci votez pt g3
May you be half an hour in heaven before the devil knows you're dead.
Back from the dead. Not alive yet though.
Threads: 0
Gothic 1 mi-a placut cel mai mult. Atunci am aflat de toate, i-am cunoscut pe toti, deci preferatul meu este Gothic 1.
Threads: 2
Gothic2 NotR!Are tot ce are Gothic1 plus pirati
...wooooow Pirates
Ia Ia Cthulhu nal fatang!!!!!
Threads: 36
Pt prima oara cand am jucat Gothic: g1
Dar votul se duc e spre G3 deoarce acolo ai multe de ales, ai o gramada de descoperit, ai multe drumuri sa alegi, + ca ai o gramada de Questuri! Alegi ce parte sa sustii( Varant; Nomad or Hashishi, Myrtana: Rebeli vs Orcs, Orcs vs Druids, etc.) Deci multe de ales ! Nu grafica a fost de joc si tot jocul
Daca iti place Gothic da click pe imagine
Threads: 1
Gothic 1...Pentru Storyline foarte frumos,atmosfera,si felul in care lucrurile importante se intampla,adica pe neasteptate cuprinzandu-te complet .
+1 pentru Gothic 1
Threads: 0
Primul Gothic pe care am pus mina a fost G2. la inceput nu intelegeam nimic si eroul meu dadea in primire la fiecare 5 min jucate. Mi-a placut stilul de a aranja tot pe placa adica si aia slabi si aia mai puternici, sunetul (sa-l joci noaptea ai senzatii ciudate si visezi urat). In opinia mea e cel mai bun din toata seria.
G3 m-a dezamagit. Pare copiat dupa Oblivion si cerintele sunt imense la calitatea pe care o da.