03-15-2010, 09:32 AM
Are inteles! CA e pus intentionat zidu acolo si sa fie trecut!
Un loc ciudat
|
03-15-2010, 09:32 AM
Are inteles! CA e pus intentionat zidu acolo si sa fie trecut!
Poi era si un easter egg!Era un afis scris de un extraterestru sau ceva de genul ala Si apoi care stiti mormantul ala ciudat de langa capela din tabara mercenarilor?Gothic 2 e plin de eater egguri
Ia Ia Cthulhu nal fatang!!!!!
03-16-2010, 12:30 PM
dada. si mai este si spatele bibliotecii din jharkendar in care este o masina stricata si are un bilet pe ea: 'tot timpul mi-am dorit sa fac un joc cu masini'
.Chorus Romance says Good Night.
03-16-2010, 02:31 PM
Whut?Unde mai exact!Pt asta as reinstala g2 Ah si ati deschis mormantul din biserica mercenarilor?
03-16-2010, 11:01 PM
am mai gasit inca un loc sub circle of the sun(poti ajunge doar cu cheats)era doar Pedro (VIU)
03-17-2010, 12:02 AM
da ma dar aia de la biserica mercenarilor e simpluta de gasit
si daca joci velaya, la un moment dat mergi cu cord parca acolo si ii vezi pe toti morti: 'se pare ca cineva a ajuns aici inaintea noastra' > oricum sunt tari chestiile de genul. si aia cu masina... stii in jharkendar unde e 'biblioteca discipolilor'. aia din tabara cu orci. aia cu usi incuiate si tot felul de prostii, construita ca un templu. in spatele ei este o masina. ajungi acolo 'prin zbor' [f8 + k] pe jos nu cred ca ai cum.
.Chorus Romance says Good Night.
03-17-2010, 12:59 AM
Cred ca de acum luati toata harta pe dedesubt
03-18-2010, 05:59 PM
F8+K???Cu consola sau cum?e cv pe youtube cas curios?I wanna see al the freackin easter eggs
|
« Next Oldest | Next Newest »
|