04-09-2010, 07:16 PM
Deci montez imaginea iso a g3 cu daemon tools si incep instalarea .
Instalez jocul ; dau click pe executabil si imi apare eroarea please insert the gothic III CD/DVD into your driver and start the game again .
Bun ...Ma duc pe imaginea iso in fisierul Razor 1911 si copiez fisierul crack.rar undeva in calc . Il deschid si copiez continutul intr-un folder .
Fisierul contine : Gothic3.exe ; engine.dll ; game.dll .
Copiez doar Gothic3.exe in D:\Program Files\Gothic III in locul celui existent.
Dau dublu click pe executabil acum si nu se mai intampla nimic nu imi apare nimic , nimic .
Acum copiez si celelalte 2 fisiere engine.dll si game.dll .
Acum cand dau dublu click pe executabil imi apare o eroare :
Gothic3.exe- Entry Point Not Found
The procedure entry point ??H@YG?AVbCUnicodeString@@_WABV0@@Z coul not be located in the dynamic link library sharedbase.dll .
Ce fac acu ?
As vrea sa il joc , chiar daca nu e la fel de frumos ca celelalte ...
Instalez jocul ; dau click pe executabil si imi apare eroarea please insert the gothic III CD/DVD into your driver and start the game again .
Bun ...Ma duc pe imaginea iso in fisierul Razor 1911 si copiez fisierul crack.rar undeva in calc . Il deschid si copiez continutul intr-un folder .
Fisierul contine : Gothic3.exe ; engine.dll ; game.dll .
Copiez doar Gothic3.exe in D:\Program Files\Gothic III in locul celui existent.
Dau dublu click pe executabil acum si nu se mai intampla nimic nu imi apare nimic , nimic .
Acum copiez si celelalte 2 fisiere engine.dll si game.dll .
Acum cand dau dublu click pe executabil imi apare o eroare :
Gothic3.exe- Entry Point Not Found
The procedure entry point ??H@YG?AVbCUnicodeString@@_WABV0@@Z coul not be located in the dynamic link library sharedbase.dll .
Ce fac acu ?
As vrea sa il joc , chiar daca nu e la fel de frumos ca celelalte ...