Threads: 1
Am o mare mica problema.Am jucat si gothic I si II si mi'a placut seria,dar la momentul respectiv cand a aparut G3 nu aveam un calculator asa bun,nici acum acum nu este cine stie ce dar pot sa ma joc jocuri cu cerinte mai mari ca G3,dar am o problema.Instalez jocul fara nici o problme intru in el nici o prblema.Am pus si patch'uri 1.8 parca si am incercat sa ma joc la toate nivelele de detaliu video si la fel se misca[ bine la low merge dar se vede execrabil ]. Am un P4 la 3 Ghz,2 Gb ram,video 256 atiradeon 4350 hd.
Vreau sa ma bucur si eu de joc dar nu am cum.
Dau o bere,doua daca ma ajuta cineva.Merci anticipat
Threads: 31
Pai configuratia ta este destul de buna si daca spui ca se deschide inseamna ca ar trebui sa fie un bug sau ceva. Cauta un patch mai nou si poate se rezolva... totusi 1.8 nu este, deci cred ca ai 1.08. Iti recomand 1.6 sau 1.73 (la 1.73 sunt bagate si cateva misiuni noi).
stiu problema am mai vazuto la altii dar nau rezolvato....inearca sa reintstalezi windowsul si cu driverele de la placa video sau macara driverele de la placa video....poate o sati mearga.
Threads: 1
Mai eu am AtiRadeon 4350 HD Silent Edition de la HIS.Are un radiator cat toata placa video,deci nu are cum sa se incalzeasca.windows'ul este nou ca si instalare nu are mai mult de 2 saptamani.Probleme video am doar la gothic adica mi se vede urat in rest se vede foarte bine la toate jocurile pe care le am.am jucat borderlands care are cerinte mult mai mari ca si Gothic 3 si mi se misca impecabil pe mediu si o rezoluti de 1024 x 768 la 60 de Hertz.
Threads: 36
04-14-2010, 12:08 AM
(This post was last modified: 04-14-2010, 12:08 AM by Z3R0 C00L.)
Ai putea posta niste imagini? Poate asta e jocu si il consideri tu urat
Daca iti place Gothic da click pe imagine
pai uitate in siteul care lam dat eu...cv de genu sunt imaginile