Thread Rating:
  • 3 Vote(s) - 4.67 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Faze comice
bingo! =))))
.Chorus Romance says Good Night.
replyReply
Nu imi mai aduc aminte exact replicile dar sunau ceva de genul.. In gothic 2 cand il eliberezi pe Gorn: Hero: Come on they set you free! Gorn: They set me free just like that? Hero: They said you eat to mutch Smile... Sau un bug absolut genial descoperit de un amic.. cand strangi oamenii pe care sa ii iei pe nava in capitolul 5 din gothic 2, daca vb-esti cu Diego ii spui sa vina iti zice ca se duce sa se schimbe si vine jos in armura de shadow, imediat vb-esti cu el si ii spui ca numai ai nevoie de el, apoi ii spui iar ca te-ai razgandit si ca vrei sa vina Smile o sa apara iar replica aia I'm going to go change... dar el e deaja in armura de shadow, eu ma gandeam mama acum e si suparat cine stie in ce armura apare Haha)), si cand il vad cum cobora era doar in boxeri Haha si avea si mersul ala cu nasul pe sus am murit de ras...
replyReply
Haha nu cred ca e bug, probabil e faza facuta. Haha
.Chorus Romance says Good Night.
replyReply
(06-04-2010, 10:22 PM)AlexD Wrote: Nu imi mai aduc aminte exact replicile dar sunau ceva de genul.. In gothic 2 cand il eliberezi pe Gorn: Hero: Come on they set you free! Gorn: They set me free just like that? Hero: They said you eat to mutch Smile... Sau un bug absolut genial descoperit de un amic.. cand strangi oamenii pe care sa ii iei pe nava in capitolul 5 din gothic 2, daca vb-esti cu Diego ii spui sa vina iti zice ca se duce sa se schimbe si vine jos in armura de shadow, imediat vb-esti cu el si ii spui ca numai ai nevoie de el, apoi ii spui iar ca te-ai razgandit si ca vrei sa vina Smile o sa apara iar replica aia I'm going to go change... dar el e deaja in armura de shadow, eu ma gandeam mama acum e si suparat cine stie in ce armura apare Haha)), si cand il vad cum cobora era doar in boxeri Haha si avea si mersul ala cu nasul pe sus am murit de ras...

Mersi ca miai spuso poate o so incerc si eu Wink Haha
replyReply
(06-04-2010, 10:22 PM)AlexD Wrote: era doar in boxeri Haha

poate ii era cald Grin
May you be half an hour in heaven before the devil knows you're dead.

Back from the dead. Not alive yet though.
replyReply
Mai bine era nameless gol :| adica , ca cei din swamp, ca mergea mai bine armura de templar pe nameless gol!
Daca iti place Gothic da click pe imagine
[Image: vfU3.gif] [Image: DQeK.gif]
replyReply
la Gothic 3 daca explorezi turnurile oraselor cu armura cu coarne se blocheaza in unele usi si nu mai inainteaza decat daca sari
replyReply
(08-18-2010, 09:33 PM)Havoc Wrote: la Gothic 3 daca explorezi turnurile oraselor cu armura cu coarne se blocheaza in unele usi si nu mai inainteaza decat daca sari

Haha wtf
May you be half an hour in heaven before the devil knows you're dead.

Back from the dead. Not alive yet though.
replyReply
in VoM e un hunter, Talbin care, satul saracul de atata carne de lurker, iti cere o bucata de cascaval ca sa te invete ceva bow skill; zice ceva de genul "i haven't eaten cheese from ages"; sunt 2 cufere langa el, iar intr-unul ghici ce? branzaSmile
[Image: 29lip2u.png]
replyReply
(08-23-2010, 11:58 AM)morpheus Wrote: in VoM e un hunter, Talbin care, satul saracul de atata carne de lurker, iti cere o bucata de cascaval ca sa te invete ceva bow skill; zice ceva de genul "i haven't eaten cheese from ages"; sunt 2 cufere langa el, iar intr-unul ghici ce? branzaSmile

si eu m-am intors pana in Khorinis sa cumpar cascaval.....HahaHahaHaha
----------------Worldofgothic----------------
---------PLAY
replyReply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)