Threads: 11
(06-22-2010, 08:15 AM)carnage12 Wrote: nu stim deocamdata ce si cum dar amintesteti ca o data ce ai distrus artefactele lui adanos si ai omorat reprezentantii zeilor adica zuben(beliar) si rhobar(innos) , legatur dintre zei si oameni nu va mai exista dupa spusele lui xardas.
xardas i-a luat puterea lui beliar deci el este un "reprezentant" al lui beliar, nu?
May you be half an hour in heaven before the devil knows you're dead.
Back from the dead. Not alive yet though.
Threads: 31
nu,tu ai fost atent la ce a zis xardas? beliar crede ca xardas il slujeste dar nu e asa iar planul lui era sa rupa legatura dintre zei si oameni iar alegerea era a ta daca o sai urmezi planul sau nu (iti spune chiar el asta) si tot el iti spune ca daca vei alege calea unui zeu razboiul tot nu se va opri si va continua inca 100 de ani sau pana cand va fi ales din nou alt THE CHOSEN ONE.
o bine, dar ce farmec ar mai avea jocul fara puterile speciale ale zeilor
?
nu...si hai sa-ti spun ceva...n-am terminat niciodata gothic 3, deci n-aveam de unde sa stiu de faza cu "nu mai exista legatura intre oameni si zei"
pai fii atent:
eu am eliberat Ardea, Cape Dun, Montera, Trelis si Geldern, dar cand am reusit sa ajung la seful din Silden mi-a spus nustiuce si toti m-au atacat.
se pare ca s-a declansat ceva si toti orcii (inclusiv din Varant) sunt furiosi pe mine
si trebuie sa gasesc artefactele lui Adanos
nici o problema, stiu unde sunt, dar unul fiind in templul din Mora Sul, unde sunt o gramada de orci, nu am cum sa gasesc cheile templului la timp
si in plus, cine o sa-mi mai dea XP (avand in vedere ca orcii sunt majoritari)
(06-23-2010, 09:37 AM)carnage12 Wrote: pai daca distrugeai cel putin 3 orase ocupate de orci celelalte orase daca ajungeai sa vorbesti cu bosul iti spunea ca orasele lor sunt din ce in ce mai putin numeroase si nu mai vor lasa straini in orasul lor si deci te ataca asa este si in cazul clor din varant
oh man
a da, stiu!
imi bag "god" ca sa pot trece jocu