Threads: 26
Am si eu o intrebare in Gothic 3 cand ajung in manastire si ma duc in pestera aia unde este Innos nu-l gasesc pe Milten.Poate ca nu a ajuns inca sau s-a blocat in lupte cu animalele si monstrii, ca Atus din manastire a spus ca a ajuns dar eu nu-l vad unde.Dar bine ca nu l-am omorat din greseala,hu.Imi spune si mie de ce nu-l pot gasi,pleas ca doar suntem prieteni si ne ajutam.Poate Raducu care este administrator stie si el sau Necro sau cineva numai sa stiu de ce nu a venit sau unde il pot gasi momentan!
I have a job to do, I must finish it even I don't want to make it.
Adica daca il omor in Ardea jocul face alt Milten in manastire???Sau vrei sa spui ca nu-l pot omori?
07-05-2010, 04:40 PM
(This post was last modified: 07-05-2010, 04:42 PM by iustintoma.)
Ba am facut doamne nu mai spuneti asta ca sunt la level 54.Nu l-am mai vazut pe Milten in Ardea credeti-ma ultima data cand aveam level 7 aproximativ l-am vazut cand se lupta cu un scavenger langa Ardea si l-am vazut ca plecase dar eu cred ca nu a ajuns inca in manastire.Si ce questiri sa mai rezolv ca atunci cand am omorat orcii din Ardea i-am spus "I will come with you" si el mi-a zis sa-l gasesc pe Xardas iar el sa se duca in manastire.
DECI MILTEN NU MAI ESTE IN ARDEA!!!
Threads: 31
S-ar putea ca mergand prin Nordmar, s-a intalnit cu niste monstri sau ceva, si mai are bug-uri jocul, si a ramas acolo sa se lupte cu monstrii. Eu l-am cautat doua zile mai demult si se lupta cu lupii in padure in Nordmar. Mergi pe drumul dintre Ardea si manastire si uita-te cu atentie ca trebuie sa il gasesti.
Dar care drum ca sunt foarte multe drumuri?Drmul care trece Faring sau drumul care trece Montera sau care drum ca sunt mai multe drumuri pana in Nordmar?
Threads: 31
Asta chiar nu stiu... Mai usor ar fi sa faci drumul dinspre Manastire spre Ardea. Daca ai noroc il gasesti prin Nordmar.