Justice(hmm nu mi se pare inchis threadul asta :|)
Poll: Cine e responsabil pentru existenta vietii pe Pamant? You do not have permission to vote in this poll. |
|||
Evolutia | 1 | 6.25% | |
Dumnezeu (Divinitatea) | 15 | 93.75% | |
Total | 16 vote(s) | 100% |
* You voted for this item. | [Show Results] |
Creatie vs Evolutie part 2
|
07-21-2010, 05:02 PM
Deci, discutia s-a sfarsit, thread-ul s-a inchis, iar eu am castigat. Sincere pareri de rau invinsilor.
07-21-2010, 06:05 PM
=)))))))))))))))))))))))))
si mai zici de mine ca sunt naiv. out. =)))
.Chorus Romance says Good Night.
09-14-2010, 07:06 PM
Avand in vedere faptul ca vechiul topic cu aceasta tema e inchis, si ca am chef de niste dezbateri serioase privind originea universului, pamantului, omului si daca varsta pamantului e ori de aprox. 6000 de ani ori de 4,5-4,6 milioane de ani, so on and so forth...
Deci daca sunt intrebari, nelamuriri, incertitudini nu va opreste nimeni sa vi le exprimati.
09-14-2010, 07:13 PM
DUMNEZEU
(09-14-2010, 07:13 PM)Havoc Wrote: DUMNEZEU "Ce vrei sa spui cu asta?" (copyright - Iustin) Nu exista nici-o dovada stiintifica care sa dovedeasca aparitia universului si a vietii din nimic. Teoria Evolutiei este dupa parerea mea cea mai prosteasca si periculoasa teorie care a existat vreodata. Dr. Kent Hovind ofera o recompensa de 250 000 de dolari oricarei persoane care ii poate oferii o dovada stiintifica pentru teoria evolutiei. Quote:When I use the word evolution, I am not referring to the minor variations found in all of the various life forms (microevolution). I am referring to the general theory of evolution which believes these five major events took place without God: Atat creatinismul cat si teoria evolutiei sunt religii, pentru ca nu pot fi dovedite stiintific. Oamenii tind sa creada ca e vorba despre "Stiinta vs. Religie", de fapt e vorba despre "Relige vs. Religie" ... daca vreti dovezi stiintifice pro creationism, care sa dovedeasca ca pamantul e tanar, ~6000 de ani, anuntati-ma...
09-14-2010, 07:43 PM
(This post was last modified: 09-14-2010, 07:43 PM by bloodlover.)
LOL tu chiar crezi ca pamantul are 6000 de ani ? OMFG
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
Users browsing this thread: 6 Guest(s)