11-05-2010, 11:54 PM
Viata pe care o traim
|
11-06-2010, 02:33 PM
se baga in tampeniile alea cu "protectia mediului"
![]()
May you be half an hour in heaven before the devil knows you're dead.
Back from the dead. Not alive yet though.
11-06-2010, 07:34 PM
care sunt motivele poluarii
![]() 1 ar fi bombele nucleare care leau tras americani (teste nucleare) 2 ar fi aruncarea gunoaielor ![]() 3 ar fi masinile care toata ziua merg si polueaza atmosfera cu fumul lor toxic 4 ar fi cea a poluarii fonice adica idiotzii aia care dau manele la maxim si darama tot blocul ![]()
11-06-2010, 09:41 PM
(11-06-2010, 08:21 PM)Cryssalis Wrote: care sunt motivele poluarii 1 3 true, da vrei masini care merg pe biogaz si mai bine bagi capu in buda decat sa simti cum "miroase" fumul? 4 ![]()
11-06-2010, 10:18 PM
man
![]() ![]() ![]() ![]()
oricum cu gunoaiele chiar nu ai ce sa faci. chiar si daca aruncam gunoaiele intr-un tomberon, vine masina de gunoi si le ia, le duce la groapa de gunoi unde gunoaiele sunt arse --> same shit.
bine, eu acum o luna chiar am participat la chestia aia cu 'let's do it, romania' si am facut o grupa de vreo 20 de oameni si am strans gunoaiele de pe malul moldovei. am ajuns undeva gen la 25-30 de saci de aia mari. dar oricum, a fost o chestie, ca proiectul asta s-a desfasurat in toata tara. e un inceput...
.Chorus Romance says Good Night.
![]() ![]() (11-07-2010, 12:23 PM)ufy Wrote: bine, eu acum o luna chiar am participat la chestia aia cu 'let's do it, romania' si am facut o grupa de vreo 20 de oameni si am strans gunoaiele de pe malul moldovei. am ajuns undeva gen la 25-30 de saci de aia mari. dar oricum, a fost o chestie, ca proiectul asta s-a desfasurat in toata tara. e un inceput... bullshit si eu am fost, am facut o grupa de 15 oameni, am fost intr-o padure din vecinatate, am strans vreo 10-15 saci mari si ne-am intors la "meeting point" da nu mai era nimeni acolo ca sa ia gunoaiele, asa cum au spus aia, am lasat gunoaiele acolo ca mai tarziu sa aflam ca le-au furat tiganii ![]() o mare porcarie cu organizarea au mai zis ca ne dau ceva tricouri, au fost unele grupe care au primit tricouri si numai s-au plimbat pe acolo, iar noi n-am primit ![]() singurele parti bune au fost: -am reusit sa facem o tara mai curata (sort of) -am luat 10 la bio ![]()
Viata pe care o traim
Bulgaria – Cer senin; Ungaria – Cer noros; Romania – Cer mancare ! Trecut de c***t am avut, prezent de c***t avem, bine ca nu avem viitor... |
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Sportul in viata noastra | Raducu' | 84 | 33,206 |
01-15-2012, 02:27 PM Last Post: Dastan |
Users browsing this thread: 16 Guest(s)