11-25-2010, 07:00 PM 

Dual-wield e un lucru greu dar tot deodata usor de facut daca intelegi, doar ca iti va lua putin timp, daca vrei iti arat cand am timp.

Fallen Knight of Garant.

| 

Barthalo Revenge

| 

| 

11-25-2010, 07:00 PM 

Dual-wield e un lucru greu dar tot deodata usor de facut daca intelegi, doar ca iti va lua putin timp, daca vrei iti arat cand am timp.

Fallen Knight of Garant. 

11-25-2010, 10:28 PM 

Ma , eu vreu sa fac ca sa imi apara o barca in capitolul 5 in Khorinis si nu stiu cum , dar ma poti ajuta si la dual wield daca vrei  

11-25-2010, 10:42 PM 

(11-25-2010, 10:28 PM)Maddog Wrote: Ma , eu vreu sa fac ca sa imi apara o barca in capitolul 5 in Khorinis si nu stiu cum , dar ma poti ajuta si la dual wield daca vrei in legatura cu barca, presupun, dupa ce m-am uitat prin tutoriale, ca fiecare chapter genereaza un alt world si tu trebuie sa inserezi barca in worldu' respectiv, in locul ales de tine... uita-te si pe aici...poate te ajuta cu ceva....poate. 
		M-am reapucat din nou de acest mod cu si mai multe idei si am revenit cu 2 screenuri noi  

![]() Modul va fi lansat cam in o luna daca voi lucra in fiecare zi al el ![]() Primu ss l-am facut de fun   si al 2 chiar voi pune maturi si tigai la female citizen si la tarani  

03-18-2011, 06:33 PM 

Mult succes cu proiectul tau. 

Deci l-ai gatat?Chiar vreau sa il joc si eu 

08-06-2011, 03:23 PM 

08-06-2011, 08:12 PM 

rabdare  

vreau sa fac ceva interesant daca imi iese va anunt  )
	 | 
| 

« Next Oldest | Next Newest »

|