Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
mod pt 2,7
neatza all as vrea si eu sa stiu dak exista vreun mod pt versiunea 2,7 notr datzimi link
replyReply
Lista modurilor se gaseste: AICI.
----------------Worldofgothic----------------
---------PLAY
replyReply
daca nu stii nu mai vorbi am zis CLAR pt versiunea 2,7 alea nu merg pe versiunea asta si nu stiu de unde sa iau versiunea care le trebuie
replyReply
(08-18-2011, 04:59 PM)digital09 Wrote: daca nu stii nu mai vorbi am zis CLAR pt versiunea 2,7 alea nu merg pe versiunea asta si nu stiu de unde sa iau versiunea care le trebuie

Versiunea tot de acolo o iei. Ii zice ceva de genul G2 2.6.

Tu ai jocul in lb. germana? Eu din cate stiu aia e vs 2.7.
---------PLAY
replyReply
nu man e joc luat de pe buygames.com Smile si nush da pt moduri zice k imi trebe versiunea 0.01 O.o ce ar trebui sa fac...off topic bagati mod marvin inserati un ch langa mud apasati O pe muc..pardon mud...vorbiti cu ch sa va faceti ...shadow de ex ...Haha mud...shadow...vati prins...xD...mda...
replyReply
(08-19-2011, 09:11 AM)digital09 Wrote: nu man e joc luat de pe buygames.com Smile si nush da pt moduri zice k imi trebe versiunea 0.01 O.o ce ar trebui sa fac...off topic bagati mod marvin inserati un ch langa mud apasati O pe muc..pardon mud...vorbiti cu ch sa va faceti ...shadow de ex ...Haha mud...shadow...vati prins...xD...mda...

VS 0.01 presupun si cred ca am dreptate e Gothic 2 fara Night of the Raven.
Cumpara-l pe cel fara addon.

---------PLAY
replyReply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)