Threads: 201
Aici interpretezi gresit.
Tu zici ca daca esti miner riscandu-ti viata, nu meriti sa fi platit egal cu unul care a invatat la scoala? Pai minerul si-a invatat slujba lui, ce-i trebuie mai mult. Una mai grea fizic. Minerul poate sa moara, programatorul poate sa moara doar de plictiseala...
Bine ca ai adus vorba.
Romania (te) iubesc pentru felul cum se comporta puterea cu muncitorii de jos.
Threads: 66
Eu v-am zis ca vreau sa devin detectiv.
,, Napoleon a cautat virtutea, si neputand-o gasi a luat puterea.''
Threads: 1
N-ai şi vreun preten la EA Games?
Threads: 66
OFF
nici mie nu-mi place muzica populara.
,, Napoleon a cautat virtutea, si neputand-o gasi a luat puterea.''
Threads: 29
cunosc acest sport...dar pentru asta mai imi scot si eu caietul pe birou si mai invart putin din el...ca dupaia am toata ziua la dispozitie pentru orice altceva...de ex:sa ies cu prieteni...prietena....etc.
"Errare humanum est sed perseverare diabolicum."
"Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo."
"Inter arma silent leges."
Threads: 201
@Zamolxis:
Grecia? Ia uita-te tu la salariile si pensiile lor si apoi raspunde inca o data. Despre asta e vorba.....Suntem o tara plina de oameni saraci.
Si nu vorbesc din afara procesului. Ai mei sunt pensionari si impreuna nu au pensia de 20 de milioane vechi. So, intr-o familie cu 3 copchii, tu cum crezi ca se poate trai? Ok? Nu prea, iti zic io... Noroc ca o plecat norozii pe la facultati si 2 dintre ei traiesc pe cont propriu. Uite randul meu sa ajung la perioada asta a venit. In Romania trebuie sa suferi putin, pana a deveni puternic, dar merita.