Threads: 54
(10-11-2011, 05:23 PM)Zamolxis1 Wrote: warhell...de ce sa regreti ca esti roman???noi avem o istorie frumoasa...si plus ca nemtii din totdeauna au fost si inca sunt rasisti(iti dau exeplu faza cu indianca din romanul lui karl may,Winnetou)...noi nu aveam ce face,daca nu ne dadeam cu tata rusie,aceasta ne anexa...si atunci chiar ne lasa cu botu' pe labe![Sad Sad](https://worldofgothic.ro/forum/forumsmileys/sad.gif)
Ce spui? Ne anexa? Aici gresesti din nou, Romania nu apartinea Axei doar asa, pe hartie, aliatii se ajuta unul pe altul, si in plus, Rusia nu avea cum sa ajunga in Romania.
(10-11-2011, 07:05 PM)Dastan Wrote: Se pare ca mai toti de pe Forum suntem filozofi, istorici, matematicieni etc. Forumul Desteptiilor! ![Haha Haha](https://worldofgothic.ro/forum/forumsmileys/laughing-smiley-004.gif)
Asta este unul din lucrurile care iubesc la forumul asta.
Si? Sa ne anexeze! Nu aveam nimic de pierdut! Pierdeam o tara de pro*ti.
Threads: 29
tocmai ne-ai facut prosti,dar nu-i bai...eu nu va inteleg pe astia cre zice-ti de romania...ca mai bine ma nasteam nu stiu cum...ca mai bine aveam soacra cu boala vaci nebune,ca mai bine nevastamea era liber profesionista pe DN 7...bah eu m-am nascut roman sunt roman...si sunt mandru de asta:clap:
"Errare humanum est sed perseverare diabolicum."
"Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo."
"Inter arma silent leges."
10-11-2011, 07:13 PM
(This post was last modified: 10-11-2011, 07:18 PM by Szekemri.)
(10-11-2011, 07:11 PM)Zamolxis1 Wrote: tocmai ne-ai facut prosti,dar nu-i bai...eu nu va inteleg pe astia cre ziceti de romania...ca mai bine ma nasteam nu stiu cum...ca mai bine aveam soacra cu boala vaci nebune,ca mai bine nevastamea era liber profesionista pe DN 7...bah eu m-am nascut roman sunt roman...si sunt mandru de asta:clap:
Nu ai cum sa intelegi.
Threads: 29
sincer nici cel mai calcat in picioare dintre toti care ii cunosc nu-si vorbeste tara de rau...eu nu inteleg de ce tu ai face-o???
"Errare humanum est sed perseverare diabolicum."
"Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo."
"Inter arma silent leges."