08-18-2011, 12:41 PM
Eu am terminat quest-ul The Stranger cel cu 6 parti a si probabil ca stiti deja dar ati vazut pestera acea de dupa cascada di G1? Aceeaexact dupa lacul din New Camp puteti gasi acolo un Healing Scroll si un chest. Sau tot la raul acela acolo langa podul acela co Bridge Guards este un damb cu un scavanger. Exista o mica pestera sub acel damb cautati. Ooo... sau in G3 sub turnul (farul) de langa Ardea chiar pe plaja ingusta (nu locul in care au acostat nameless hero si prietenii lui ci pe cealalta parte a stancii trebuie inotat acolo) exista o pestera cu goblini si 4 Ogres si ceva Chest inauntru nu am putut intra totusi ma omoreau. A si tot in G3 este un loc dupa Rock Portal mai exact un deal a carui inclinatie ar trebui sa te faca sa aluneci si totusi exista un punct (sau mai degraba o linie) pe care NH in loc sa alunece la "alergare usoara" urca ca si cum ar "alerga rapid" (stiti ca sunt trei viteze de deplasare in G3 : mers, alergare usoara si fuga) nu pare cine stie ce dar e ciudat. Ca sa treci de Rock Portal nu e complicat doar urca-te pe muntii din jur si traverseaza-i.
Fighting back!...