01-07-2012, 08:25 PM
Colţul creaţiei
|
01-07-2012, 08:33 PM
nu e facut de el...de vede ca e facut pe calc!...nu puteai sa fi si tu mai original? George, adica ai ajuns sa copiez 9 gag!
Pai...numai tu? E prima mea banda desenata nici macar nu stiu cum sa trasez spatiile alea......sper sa iasa cat de cat bine! "Errare humanum est sed perseverare diabolicum."
"Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo." "Inter arma silent leges."
01-07-2012, 09:21 PM
De ce as copia? :|
a fost reacţia mea la desenul respectiv
01-07-2012, 09:25 PM
Aaa...am crezut ca ai facut tu desenul ala...noi nu suntem mari artisti, dar macar incercam si cel mai important incercam sa fim originali. Adica, chiar daca nu avem talent, macar incercam si noi sa scoatem ceva!
"Errare humanum est sed perseverare diabolicum."
01-07-2012, 09:28 PM
Da frate, dar nu te aştepta să te mint, că n-are rost. O să-mi spun părerea orice ar fi
fie ca e pozitivă sau negativă pun şi eu în seara asta failurile mele de desene
01-07-2012, 09:35 PM
nu-mi place sa fiu mintit!...mie imi place sa crititci daca ai de criticat si dup aceea sa spui partile bune!
01-08-2012, 12:53 PM
(01-07-2012, 09:21 PM)g3orge13 Wrote: De ce as copia? :| Few will get this.
01-08-2012, 03:37 PM
Diseara il voi posta pe Hermit Somnan, razboinicul adormirii dinaintea luptei!
01-08-2012, 06:28 PM
Hermit Somnan, in acest desen este reprezentat insusi Hermit, dupa cum l-a denumit old nick...luptatorul care rateaza bataliile din pricina...veti vedea in desen!
Atat conturul lui Hermit cat si alte contururi pe care old nick le va observa cu siguranta, sunt facute cu acum gasitul prin dulapul meu, creion cu tus (Rotring)...de aceea calitatea conturului va fi net mai buna la acest personaj! Ma bucur ca am descoperit in sfarsit cum se fac benzile desenate (cu creion cu tus sau cerneala ) "Errare humanum est sed perseverare diabolicum."
"Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo." "Inter arma silent leges." |
« Next Oldest | Next Newest »
|
Users browsing this thread: 4 Guest(s)