Nah, hai ca de acum v-ati pricopsit cu mine pe cap.Cand apar probleme (hardware+software+tehnice) cu forumul, dati un semn si incerc sa le rezolv cat mai repede posibil.
Have fun!
Have fun!
Bine ati venit [obsolete]
|
Nah, hai ca de acum v-ati pricopsit cu mine pe cap.Cand apar probleme (hardware+software+tehnice) cu forumul, dati un semn si incerc sa le rezolv cat mai repede posibil.
Have fun!
Salut, multi ma stiau de pe GGP, dar pentru cei ce nu ma stiu: sunt Sabin sunt din Titu (DN7).
Salut, Sabin! Eu ma numesc Alucard pe GGP.
Imi explica si mie cineva care este treaba cu Adrian aka Dark4ever? Salut, apropo!
Helper, era sa fac infart la joculetul acela pe la level 3!!! Macar ai dat o avertizare.
La ce joc anume te referi? Probabil, te referi la Scary Maze, dar nu imi amintesc sa il fi pus aici pe site... Sau nu?
Ma refer la asta, si chiar tu l-ai pus.
Da, dar unde si cand? Ca eu nu imi amintesc exact cand am postat jocul respectiv. Si ma bucur ca ti-a placut .
Helper Wrote:Da, dar unde si cand? Ca eu nu imi amintesc exact cand am postat jocul respectiv. Si ma bucur ca ti-a placut . Uita-te la Mesaj : #68 din Subiectul:Bine ati venit pe World of Gothic.org (adica unde scriu eu acum).Tu ai scris pe 05-19-2008 05:35 AM.Sper ca am fost explicit.
Salut Sabincostin si bine ai venit pe forum!
In this world to be a human it's dangerous, but to be an assassin it's awesome!
bechristian95 Wrote:Helper Wrote:Da, dar unde si cand? Ca eu nu imi amintesc exact cand am postat jocul respectiv. Si ma bucur ca ti-a placut . Ahh...acum imi amintesc . Scuze pentru confuzie. [EDIT] Nu vi se pare ciudat ca sunt doi Razvyrap pe forumul nostru? Asta pe care il stim cu totii si asta care nu a postat deloc. |
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Bine aţi venit pe wog.ro! | Szekemri | 0 | 2,468 |
12-16-2011, 01:18 PM Last Post: Szekemri |
|
Bine ai venit! | Hegan | 14 | 6,049 |
09-29-2011, 06:46 PM Last Post: Raducu' |