01-17-2012, 01:38 PM
asta inseamna ca sti foarte bine engleza bv !!
Colţul creaţiei
|
01-17-2012, 01:38 PM
asta inseamna ca sti foarte bine engleza bv !!
01-17-2012, 01:47 PM
Cati nervi ai pus in videourile alea,bv!
Si cred ca esti primul membru care stim cum suna vocea lui. ,, Napoleon a cautat virtutea, si neputand-o gasi a luat puterea.''
01-17-2012, 04:51 PM
nu stiu de ce dar parca nameless e mai musculos in gothicul taU. Folosesti mod, caci nu stiu sa fie asa de musculos nameless.
"Errare humanum est sed perseverare diabolicum."
"Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo." "Inter arma silent leges."
01-17-2012, 05:48 PM
Bine zici, Zamo
Chiar ca e mai indopat decat de obicei Cloaked, uita-te si la vid-urile mele daca vrei Sunt tot in acest thread, le vei vedea cu siguranta... Fighting back!...
01-17-2012, 08:12 PM
Nu e indopat, e bine hranit!
"Errare humanum est sed perseverare diabolicum."
"Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo." "Inter arma silent leges."
01-17-2012, 08:20 PM
(This post was last modified: 01-17-2012, 09:03 PM by soul of darkness.)
probabil nu folosea numai potion baga niste paine salam branza o ierbura )
apropo care stie un program de filmat inafara de fraps ca vreau sa fac walkthrough pentru gothic 2
01-18-2012, 08:39 PM
Intreaba in General Help pentru ca sa eviti spam-ul, bine?
Dar acum: ai putea folosi GamCam (sau Game Cam sau cum s-o fi numind) Fighting back!...
Am incercat mai demult bandicam , la inceput a parut super , cu fraps la 3-6 min ajungeam la 3.95gb/fisier , iar cu bandicam cam pe la 100-200mb(dar se mai bloca cand inregistram) dar nu am gasit versiunea full nicaieri asa ca am renuntat la el si m-am intors la Fraps.
Best one imo. Si thanks pt feedback la filmulete , chiar m-am enervat foarte mult la inceput cand ma mai blocam din cand in cand la un cuvant ceva dar multumita TS3'ului am ajuns sa vorbesc engleza cat mai fluent si apropo de TS3 daca are cineva chef sa vorbeasca (mic D va astept pe TS3 (smyrna.4npserver.com) si nu , nu folosesc nici un mod pentru gothic
TeamSpeak 3 Server : myrtana.teamspeak.ninja
Ma gasiti pe TS3 aproape in fiecare zi
01-20-2012, 05:48 PM
Felicitari tuturor ce creati pe aici lucruri. N-am apucat sa zic nimic. Oldnick cu harta lui m-a impresionat cel mai mult.
|
« Next Oldest | Next Newest »
|