Thread Rating:
  • 2 Vote(s) - 4.5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Garzi sau Templieri?
Care sunt favoritii vostri: Garzile sau Templierii? De ce? In care Guild v-ati inrolat de cele mai multe ori, si de ce? Credeti ca templierii sunt niste oameni cumsecade, iar garzile niste oameni posedati de putere? Exemplificati si sustineti-va parerile.
replyReply
Eu prefer Garzile. Templierii mi s-au parut mai ... naspa, aveau APROAPE (daca nu) toti fata de drogati si cam asta e adevarul. Nu mai stiu cine spunea (mi se pare ca Lester) ca unii oameni se alatura lor numai pentru iarba (sau tigari) si nu prea imi placea prin secta, ma pierdeam de multe ori (prea multe ori)
In Old Camp era un peisaj mai fain, vedeai oameni ca mananca, beau apa si cine stie ce mai faceau. Pe cand in Secta, ii vedeai pe aia ca se drogau si asta a fost un lucru care sa ma faca sa aleg Umbrele apoi Garzile. Si mai era un lucru: lu' Gomez nu ii pasa de oamenii lui chiar si de cei mai inalti (in rang) gen Bartholo, Scar, Arto etc.
Inca un lucru care nu mi-a placut la Secta erau Swamp Sharks. Daca esti mai slab si nu stii pe unde sa mergi, te ataca serpii aia (sau rechini).
Winnetou avea un VolksWagen, asa il chema pe cal
replyReply
Templari nu numai ca sunt si razboinici bravi dar au si o putere magica fata da brutele da guarzi din Old Camp care stau toata ziua si manaca ca boii pe cand templari stau si se antreneaza toata ziua
Raarrrrrrr!ME smash@!You die!!
replyReply
guard. pentru ca din guard te poti face apoi mercenar apoi water mage si apoi necromancer Smile
.Chorus Romance says Good Night.
replyReply
Templierii imi place armura lor iar Angar e un antrenor si un leader extraordinar+ca pot invata magie chiar daca sunt un luptator.
replyReply
Eu prefer garzile.De cand am intrat prima data in Secta nu mi-au placut fetele lor, chiar par niste drogati si sunt, dar daca ar fi vorba sa aleg dintre garzi,templieri si mercenari,as alege mercenarii, aia simt ca sunt mai aproape de mine , de caracterul meu....
replyReply
Pai, prima oara m-am alaturat lui Gomez fiindca:

eram la inceput nu stiam bine jocu deci era in fata mea primu

e mai simplu si nu trebuie sa fii mare credincios

in swamp camp nu stiam cum sa trec cu baal cadar si tondral la inceput xD

Oricu , pentru a lupta in sabii mai bine Swamp! CA te antreneaza aia
Daca iti place Gothic da click pe imagine
[Image: vfU3.gif] [Image: DQeK.gif]
replyReply
Sa fiu sincer amandoua ca in amandoua partile ai avantaje , care nu poti sa profiti :d
replyReply
Guarzi sunt niste hoti care au fost adusi in VOM pt ca au comis o crima care sau alaturat lui Gomez si sunt niste antipatici care iti cer bani ca sa te protejeze iar daca nu platesti pune convinctii pe tine .
Templierii precum novice si guru sunt niste prosti care se drogeaza si cred in sleeper si in ala care la invocat pe sleeper adica beliar Tongue
Deci mai bine Rogue sau Mercenar Wink
replyReply
Dintre Templieri si Garzi aleg banditii

MADDOG:Logic ! Beliar se stie ca e zeu! Nu am vazut templier drogat, doar novici, dar mai bine decat hoti
Daca iti place Gothic da click pe imagine
[Image: vfU3.gif] [Image: DQeK.gif]
replyReply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 10 Guest(s)