Threads: 4
titlul spune totul .. preferatul meu este gothic3 pt ca desi are multe buguri si laguri are multe lucruri noi in comparatie cu gothic1 si 2 . cel mai mult imi place sistemul de reputatie cu toate acele ,,puteri,, si mai imi place si ca daca ai ceva respect si ceva gold poti cumpara o armura destul e buna.
Threads: 26
g1,acolo incepi aventura ,acolo iti faci prieteni ........
Don't Smoke. Drink Coke. Or do them both.
Threads: 117
Gothicul in care m-am simtit cel mai bine a fost gothic 1,cu toate ca este un joc aparut in anul 2001 si cu o grafica nu tocmai nepomenita eu il ador.Muzicalitatea si quisturile sunt superbe,apusul rasaritul si toata detaliile.
Deci voi vota pentru Gothic 1.
Threads: 37
Cel mai bun joc Gothic de pana acum (si preferatul meu) este Gothic III. Nu are deloc asa de multe bug-uri (daca este patch-uit), dar in schimb are lucruri care intrece toate Gothic-urile precedente: Quest-uri foarte multe, factiuni care se urasc, sistem de reputatie, zeci de creaturi diferite, sute (sau mii) de NPC-uri, peste 20 de orase, si, bineinteles, o grafica superba.
Threads: 4
in sfarsit cineva cu aceleasi preferinte ca si mine(gothic3) . cel mai enervant bug a fost ala cand nu puteam invata ,,make poison,, . si eu iubeam otrava asa mult.. si atuci automat am bagat patch.
Gothic 1 bineinteles. Cel mai bine facut , cea mai tare atmosfera si poveste si primul.
Threads: 29
04-13-2008, 06:36 PM
(This post was last modified: 04-13-2008, 06:41 PM by Alex*.)
Preferatul meu este, cel pe care l-am terminat de cele mai multe ori (nu fiindca e mai scurt), Gothic 1. L-am facut eu mai lung, hehe.
Cand l-am jucat acum 4 ani mi-a lasat o prima impresie placuta si aia conteaza mult. Era diferit de celelalte jocuri din acea vreme.
Threads: 0
g1 is the best for me :-Yes-:
Threads: 29
Chiar nici un vot n-a adunat G2 si G2 NotR???? E cel mai slab din serie? ce ziceti?
sau mai bine asteptam pana voteaza mai multi...
Threads: 2
Cel mai mult imi place Gothic 1, pentru ca acolo incepe toata povestea, iti faci prieteni care te vor ajuta cand ai nevoie de ajutor.
I'm back=)):hi