Threads: 20
vroiam sa aflu parerea tuuturor ce ati schimba voi la gothic si ce vi sa parut mai naspa pus la punct?
eu ca de exemplu as fi facut jocul mult mai mare sincer mia placut prea mult gothic 1
Threads: 62
Eu as vrea sa vad loose end-urile, gen tabara banditilor de langa canionul trolului, laboratorul de langa New Camp sau quest-ul Cromanin, dezvoltate si integrate cumva in poveste. Si in general mai multe misiuni secundare, dupa primul capitol sunt foarte putine.
Si cred ca sistemul de combat, ceva gen Risen ar fi perfect. Grafica nu as schimba-o foarte mult, poate ceva rezolutii mai inalte si ceva mai multe poligoane.
Also, de ce pui topicurile aici? Asta mi se pare ca ar merge mult mai bine in forumurile de sus, iar cel cu recomandari de jocuri la Player B' us
Threads: 36
Eu as fii adaugat niste "filmulete" cum ar fii cand vorbeai cu Diego despre mina prabusita sa arate cum a intrat apa in mina sau cum a reactionat Gomez cand a aflat vestile si in multe alte locuri ar fii fost calumea sa se adauge.
Laws are like medicine: They generally cure an evil by a lesser or a passing evil.