12-03-2011, 10:04 PM
![Haha Haha](https://worldofgothic.ro/forum/forumsmileys/laughing-smiley-004.gif)
![Haha Haha](https://worldofgothic.ro/forum/forumsmileys/laughing-smiley-004.gif)
"Errare humanum est sed perseverare diabolicum."
"Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo."
"Inter arma silent leges."
"Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo."
"Inter arma silent leges."
Poll: Va plac bancurile? You do not have permission to vote in this poll. |
|||
Da imi plac. | 8 | 100.00% | |
Nu nu-mi plac. | 0 | 0% | |
Total | 8 vote(s) | 100% |
* You voted for this item. | [Show Results] |
Bancuri: Distracţia de dimineaţă!!!
|
12-03-2011, 10:04 PM
![]() ![]() "Errare humanum est sed perseverare diabolicum."
"Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo." "Inter arma silent leges."
12-23-2011, 08:37 PM
Ştefan cel Mare, pe cîmpul de luptă împotriva turcilor, este rănit.
- Ştefane, sîngerezi! Ca să nu se vadă sîngele şi să-şi descurajeze oştenii, Ştefan spune: - Aduceţi-mi mantia roşie. - Ştefane, vin mai mulţi turci! ... - Cîţi sînt? - Cîtă frunză, cîtă iarbă, Măria Ta! - Aduceţi-mi pantalonii maro!
In ton cu aceasta zi deosebit de importanta, bancul urmatorul va urma:
Quote: Ea: Iubitule, am visat azi-noapte că mi-ai cumpărat de Sfântul Valentin un colier super, din perle.
04-19-2012, 07:08 PM
Patru studenti la o universitate din Bucuresti au dat toate testele minunat, urmând să dea sesiunea finală, pentru a sărbători succes care l-au avut până la moment au decis să meargă la Brasov pentru a se distra cu gândul că se vor întoarce vineri si vor învăta tot Weekend-ul, ”zis si făcut”, au iesit din betie doar duminică seara, au ajuns la Bucuresti spre dimineată. Au inventat ei o scuză si au plecat la prof:
- Am fost la Brasov pentru a face un studiu stiintific referitor la modul de viată a animalelor... dar din nefericire pe drum s-a spart o jantă si am asteptat ajutor mai bine de 8 ore, permiteti-ne să mai dăm o dată. - OK, a zis proful, mâine dimineată vă astept. Studentii bucurosi au tocit toată noaptea. Dimineata la examen, proful i-a pus pe fiecare în câte un cabinet separat si le-a dat o lucrare de 100 puncte. Pe prima pagină era un item din mai multe întrebări foarte usoare care valorau 5 puncte!! Studentii bucurosi de simplitatea lucrării dau pagina, văd itemul II care valorează 95 de puncte cu o singură întrebare: ”care jantă s-a spart?”
04-19-2012, 10:02 PM
![]() ![]()
04-20-2012, 09:11 AM
War deja esti grozv cu rusii, ai o obsesie!
![]() "Errare humanum est sed perseverare diabolicum."
04-20-2012, 09:15 AM
Ala n-am fost eu. A fost vodka.
04-20-2012, 09:29 AM
Ieri ai baut vodka?
![]() "Errare humanum est sed perseverare diabolicum."
04-28-2012, 09:07 PM
1. Un cumplu :
-Iubito, vrei sa ne petrecem un weekend minunat? -Da, ce idee buna! -Bine, atunci ne vedem luni! ![]() 2.Un doctor citea ziaru. Deodata apare o fata si isi ridica usor fusta, la care doctorul spune: -Mai sus! Si continua sa citeasca.. Cand fusta fetei a ajuns pe la mijloc doctorul ridica capul din ziar si spune: -Domnisoara, ginecologia e mai sus! ![]() ![]() |
« Next Oldest | Next Newest »
|