Ai castigat vreun concurs pana acum? Sau macar ai participat la unul?
Sportul in viata noastra
|
Am participat la Brasov si am luat locul 2 pentru impresie. Am mai participat in Ungaria si la Sibiu.
Inca n-am luat nici un premiu mai important. Practic acest sport doar de doua luni.
In this world to be a human it's dangerous, but to be an assassin it's awesome!
Se pare ca esti destul de bun. Ma impresionezi din ce in ce mai mult.
07-09-2008, 10:20 AM
Mountain Biking...am o fobie de munti si nu as incerca (de cand am vazut un video cu unul de cazuse cu bicicleta dupa ditamai muntele)...
Si nu ma mir ca e atat de scumpa bicicleta mea, eu am dat 2 mil pe a mea dar suspensiile sunt ca si inexistente...nu ma ajuta cu nimic.
07-09-2008, 10:34 PM
Pe mine nu prea ma sperie, m-am invatat si stiu ce sa fac ca sa nu ma speri. Pentru ca eu cu cat ma holbez mai mult la muntele de pe care trebuie sa cobor, cu atata m-i mai frica. Asa am facut la primul meu concurs.
07-10-2008, 09:07 AM
Da, dupa prima oara nu iti mai este frica. Si mie mi-a fost frica la inceput la parkour
07-10-2008, 06:58 PM
De cat timp faci parkour? Ii tot vad pe astia din Deva prin parc cum fac parkour pe copaci, pe banci, pe tot felul de lucruri.
Mai este cineva care face altceva inafara de biking?...asa stim mai multe despre voi...
Nu fac nik.....doar ca mai fug din cand
in cand pe Stadion..... Da acu.....is cam puturos N-am mai facut nik...cam de mult timp.. |
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Viata pe care o traim | Cryssalis | 195 | 69,169 |
09-28-2012, 11:07 PM Last Post: Cryssalis |
|
Benzile Desenate - Copilaria Noastra | Zamolxis1 | 31 | 10,474 |
03-12-2012, 04:54 PM Last Post: Zamolxis1 |
Users browsing this thread: 1 Guest(s)