Thread Rating:
  • 6 Vote(s) - 2.67 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Poze cu voi
Lol, normal ca glumesc. Totusi, sunteti liber sa incercati.
Mai restrangem aria:
[Image: dsc02356ii.jpg]
replyReply
Al 3-lea din dreapta spre stanga?
Sup
replyReply
Corect!
Hai daca tot m-am apucat sa mai pun o poza cu mine.
Show Content
replyReply
Ma stiu. Smirk
Sup
replyReply
hmmm, interesanta treaba cu pozele, poate am sa pun si eu una, desi ma simt ca o buburuza mica printre atatia fishiori(cum se zice in ardeal), si nu as vrea sa stric galeria foto cu o prezenta feminina Haha
Zambeste! Maine va fi mai rau!Smile
replyReply
(04-26-2012, 06:49 PM)Aleutza88 Wrote: hmmm, interesanta treaba cu pozele, poate am sa pun si eu una, desi ma simt ca o buburuza mica printre atatia fishiori(cum se zice in ardeal), si nu as vrea sa stric galeria foto cu o prezenta feminina Haha

Poate acum ca ai venit tu, isi vor face aparitia si alte fete. Haha Poate pana acum erau doar intimidate de atati baieti. Un fel de Ioana d’Arc.
----------------Worldofgothic----------------
---------PLAY
replyReply
(04-26-2012, 07:15 PM)Terente Wrote:
(04-26-2012, 06:49 PM)Aleutza88 Wrote: hmmm, interesanta treaba cu pozele, poate am sa pun si eu una, desi ma simt ca o buburuza mica printre atatia fishiori(cum se zice in ardeal), si nu as vrea sa stric galeria foto cu o prezenta feminina Haha

Poate acum ca ai venit tu, isi vor face aparitia si alte fete. Haha Poate pana acum erau doar intimidate de atati baieti. Un fel de Ioana d’Arc.

Haha poate mai sunt si alte atrocitati ale naturii ca si mine Tongue
Zambeste! Maine va fi mai rau!Smile
replyReply
Eu mai degraba as numi treaba asta, nu stiu, ceva mai frumos de o atrocitate, adica chiar mi se pare grozav ca unele fete se joaca pe pc. Nu am mai vazut o fata sa se joace pe pc, de ani crede-ma, de aceea mi se pare un lucru tare. oricum sper ca vor mai veni si altele ca suntem numa barbalaiHaha.
"Errare humanum est sed perseverare diabolicum."
"Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo."
"Inter arma silent leges."

replyReply
(04-26-2012, 07:27 PM)Aleutza88 Wrote:
(04-26-2012, 07:15 PM)Terente Wrote:

Haha poate mai sunt si alte atrocitati ale naturii ca si mine Tongue

Sa nu exageram. Pe forumul level si pe altele sunt o gramada de fete 'gameriste'.
----------------Worldofgothic----------------
---------PLAY
replyReply
ok...dar pe celelalte forumuri eu nu frecventezHaha.
"Errare humanum est sed perseverare diabolicum."
"Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo."
"Inter arma silent leges."

replyReply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 15 Guest(s)