Threads: 15
05-05-2012, 05:21 PM
(This post was last modified: 05-05-2012, 05:23 PM by GothicFanForever.)
Stiu ca Gothic 2 este un joc exceptional insa eram curios daca este ceva ce v-a placut in Gothic 1 si v-a lipsit in partea a 2-a . Mie cel mai mult mi-a lipsit vechea colonie. Mi-au lipsit anumite locatii precum Mina Veche,canionul in care te duci sa omori Trolul in G1 si chiar tabara celor din mlastina. Stiu ca totul era facut din lemn si nu ar fii rezistat dar era interesant sa fi ramas macar Templul si partea din stanga unde erau Soparlele de foc si pestera cu scheleti. Voua ce v-a lipsit cel mai mult in Gothic 2?
"Recollect your thoughts don't get caught up in the mix, cause the media is full of dirty tricks. Only God can judge me!"
"Recollect your thoughts don't get caught up in the mix, cause the media is full of dirty tricks. Only God can judge me!"
(05-05-2012, 05:35 PM)Terente Wrote: Inca un thread de calitate.
In Gothic 2 mi-au lipsit urmatoarele:- New camp-ul intreg
- Npc-uri din swamp camp: toti maestrii din swamp, gurus.
- Unele magii ce lipsesc in Gothic 2.
- Cutscene-uri ca cel cu Y'berion si Sleeper.
In mare cam atat.
Intradevar, partea cu invocatia lui SLeeper e foarte interesanta. In schimb si in Gothic 2 au fost cutscene-uri interesante precum cele cu magicienii apeii in templul lui Adanos
Threads: 21
Intradevar,
Ma simteam asa mandru cand am terminat g1..
Threads: 31
Si mie mi-a lipsit swamp campu-l dar in general peisajele frumoase din Gothic 1 si sentimentul acela de necunoscut.