Threads: 58
Nu-mi place de Cheloo deloc... nici macar nu l-a ascultat pe tipul ala sa vada cum canta (din cate stiu) ci pur si simplu nu i-a placut atitudinea lui si gata. Cine a avut idea geniala sa-l aduca pe desteptul asta de Cheloo in juriu?
Hai sa zicem ca tipul ala canta perfect, absolut perfect... ce o sa zica Cheloo? O sa fie obiectiv si o sa-i dea "Da" sau o sa-i dea "Nu" ca nu-i place de el? Ce cauta un ****** ca asta in juriu... Romania, frate, ce mai. Inca un motiv sa ma mut din tara asta la prima ocazie.
Threads: 29
Cheloo este adus acolo pentru audienta, nimic mai mult...x factor a fost si este un show de toata prastia, anul asta inafara de Romanii au Talent, nu ma mai uit la altceva.
"Errare humanum est sed perseverare diabolicum."
"Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo."
"Inter arma silent leges."
Threads: 26
(10-22-2012, 08:53 PM)Kristi Wrote: Nu-mi place de Cheloo deloc... nici macar nu l-a ascultat pe tipul ala sa vada cum canta (din cate stiu) ci pur si simplu nu i-a placut atitudinea lui si gata. Cine a avut idea geniala sa-l aduca pe desteptul asta de Cheloo in juriu?
Hai sa zicem ca tipul ala canta perfect, absolut perfect... ce o sa zica Cheloo? O sa fie obiectiv si o sa-i dea "Da" sau o sa-i dea "Nu" ca nu-i place de el? Ce cauta un ****** ca asta in juriu... Romania, frate, ce mai. Inca un motiv sa ma mut din tara asta la prima ocazie.
Desteptul asta de Cheloo?Astia chiar e un om destept,unul care are curajul sa se exprime liber.
Don't Smoke. Drink Coke. Or do them both.
Threads: 54
Mihai Petre, versiunea 2.0
Sup
Threads: 29
Mda...ce porcarie, asta cere publicu' prostie cat incape.
"Errare humanum est sed perseverare diabolicum."
"Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo."
"Inter arma silent leges."