Threads: 16
Prieteni, din capitolul urmator trebuie sa avem doar o singura idee, un tel, un motiv, dupa care, cei noi in rpg vor fi impotriva celor vechi, adica sa nu mai respectam atat de mult povestea, fiecare face ce vrea de-acum inainte, capitolul 1 a fost doar avantul.
Threads: 201
(11-02-2012, 10:36 PM)Ionutzel Wrote: Prieteni, din capitolul urmator trebuie sa avem doar o singura idee, un tel, un motiv, dupa care, cei noi in rpg vor fi impotriva celor vechi, adica sa nu mai respectam atat de mult povestea, fiecare face ce vrea de-acum inainte, capitolul 1 a fost doar avantul.
Exact. Ai perfecta dreptate.
@Oldnick, vroiam sa bag si un best of cu replici... cum a fost cea cu rachiul cazut din cer... cea cu sapa sau ce carai tu ca pedeapsa spirituala... si mai erau... cand dormea Benny intotdeauna cand se intampla ceva interesant.
Threads: 21
(11-02-2012, 10:40 PM)Terente Wrote: (11-02-2012, 10:36 PM)Ionutzel Wrote: Prieteni, din capitolul urmator trebuie sa avem doar o singura idee, un tel, un motiv, dupa care, cei noi in rpg vor fi impotriva celor vechi, adica sa nu mai respectam atat de mult povestea, fiecare face ce vrea de-acum inainte, capitolul 1 a fost doar avantul.
Exact. Ai perfecta dreptate.
...cand dormea Benny intotdeauna cand se intampla ceva interesant.
De legend se mai stie ceva?
Threads: 16
Noapte buna.. M-am indragostit si tre' sa dorm ca sa nu iubesc cum iubesc eu deobicei.. o sa fie grav, si.. deja a inceput. Ne scriem maine=).
11-02-2012, 11:06 PM
(This post was last modified: 11-02-2012, 11:08 PM by Szekemri.)
(11-02-2012, 11:02 PM)roby14 Wrote:
De legend se mai stie ceva?
A ramas armura lui stralucitoare din rpg, pe forumul asta. Macar atat.
(11-02-2012, 11:04 PM)Ionutzel Wrote: Noapte buna.. M-am indragostit si tre' sa dorm ca sa nu iubesc cum iubesc eu deobicei.. o sa fie grav, si.. deja a inceput. Ne scriem maine=).
Sa iubesti in somn atunci. Asa e cel mai urat.
Threads: 62
Apropo de vise...
Show Content
'Mircea Cărtărescu - Rated PG for use of inappropriate language'
Când visăm, tonusul muscular e abolit şi întregul corp ne este paralizat, lăsând astfel mintea liberă pentru halucinare. Când facem dragoste, dimpotrivă, mintea ne e abolită, iar corpul se scufundă în voluptate. Un ultim amănunt vine să întărească acest ciudat şi fascinant paralelism: când visăm, indiferent de conţinutul visului, sexul nostru este întotdeauna erect.
Threads: 8
asa ca ai grija ionutzel
(っ◕‿◕)っ ♥
Threads: 36
Terente intru si eu in capitolul 2... Captain Henz , are ceva?
(11-03-2012, 04:17 AM)Cryssalis Wrote: Terente intru si eu in capitolul 2... Captain Henz , are ceva?
Nu are nimic. Regula:
1. Thread de prezentare a caracterului in conformitate cu povestea din capitolul 1. (fac eu un rezumat)
2. Astepti sa fac eu deschiderea chapterului.
Iti pun povestea aici. Sa-i aduci modificarile necesare avand in vedere povestea din primu' capitol.
Show Content
Spoiler
Avand corabia plina de comori de la ultimul jaf de pe continet decid sa-mi continui calatoria, cand zaresc bariera facuta de rege.... Zic eu: Baieti haideti sa vedem ce este dincolo de bariera, poate daca jefuim taberele de minereu o sa fim cei mai bogati din lume..... Un pirat: Capitane Henz e periculos daca trecem bariera, mai bine plecam in argaan sunt mai multe de praduit..... Dupa spusele acesteuia o ceata se lasa pe mare si tunurile unei corabii se auzi in departare.... Era una dintre navele regelui..... (Unul din echipaj) Capitane, paladinii ne ataca!!.... Nici bine nu rostise ca vasul se rupse in doua.....Reusesc sa ma prind de o bucata de lemn,spre deosebire de echipaj care moare sfasiat de rechin... Eram singur pe mare plutind aievea spre valea minelor.....
Threads: 29
11-03-2012, 11:09 PM
(This post was last modified: 11-03-2012, 11:13 PM by Zamolxis1.)
cred ca ma voi baga si eu, dar mai astept putin.
cand apare capitolul 2 ma bag si eu...sper din tot sufletul sa se bage si old nick.
Show Content
SpoilerApropo de vis, aseara am visat ceva ciudat, am visat ca am un tatuaj pe picior cu Rambo, si ca m-am intalnit in bucatarie la mine cu Sylvester Stalone, care m-a intrebat daca sunt fan Rambo si a inceput sa fredoneze muzica de fundal de la film .
"Errare humanum est sed perseverare diabolicum."
"Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo."
"Inter arma silent leges."
|