Threads: 14
La Black Troll este considerat puternic dar chestia e sa nu te lasi sa te loveasca.Pt. ca este incet il poti lovi usor.Trucul este ca atunci cand incepe sa urle si se ridica tu fugi rapid in spatele lui si incepi sa il ataci la spate.Acolo e punctul slab si ii ia mai mult din viata.Si daca el se intoarce spre stanga lui tu mergi la drepta ta etc.Chestia e sa stai in spatele lui.Oricum,mie mia luat mai mult sa omor un troll obisnuit.Pt ca e mai rapid si chiar daca nu are multa viata te poate omora usor.
On-Topic:Shadow Warrior si UD.Mai sunt Demon Lorzii foarte puternici.
Threads: 6
Din cate imi aduc io am, cel mai puternic inamic pe kre lam intalnit a fost ala de langa usa dragonului undead, necromanceru ala shmeker cat ma enerva :@
Raarrrrrrr!ME smash@!You die!!
probabil black troll.
nu il poti omori din cateva lovituri de arma si e imun la arc/arbaleta.
.Chorus Romance says Good Night.
04-23-2009, 06:36 PM
(This post was last modified: 04-23-2009, 06:36 PM by ufy.)
bine. cu shrink monster, rupi si dragonii imediat
sau la black troll este acolo un bug. unde te urci pe o stanca undeva in stranga si poti sa-i dai cu sabia pana cand moare pentru ca acolo e o adancitura si nu poate sa-ti dea trollu cu pumnul. ma rog.
Threads: 6
e mishto la gothic 2 ca puetai sa ti faci runa da shrink weeeeeee faceam scavengeri pitici =))
Raarrrrrrr!ME smash@!You die!!
Threads: 58
Eu cred ca Undead Dragon este cel mai puternic adversar ... dar ce era mai rau e ca dragonii isi regenereaza viata :s:
si puteai sa-i dai shrink :>