Threads: 62
Ah, lol, tocmai sugeram sa se faca topic de seriale. In cazul asta, ar trebui mutate posturile aici (si alea din Discutii zilnice 8, ale lui Kristi si Terente; stiu, stiu, pseudo-moderez, scuze).
Apropo, de Spartacus, cred ca a devenit mai mult aiureala din sezonul 2. A murit Whitfield si nu au mai avut cum sa il inlocuiasca, astfel ca au inventat repede un prequel de doar 6 episoade ca totusi sa culga laptele. Sezonul 3 ce fir narativ mai are?
Threads: 9
11-28-2012, 10:11 PM
(This post was last modified: 11-28-2012, 10:11 PM by meph144.)
A urmarit cineva dexter?
Primul sezon este cel mai bun,restul parca nu se mai ridica la aceeasi inaltime.Oricum,un serial de nota zece dupa parerea mea.
Threads: 10
The Vampire Diares.Un serial absolut exceptiononal si cu o poveste incredibila.Actorii joaca foarte bine(parerea mea),nu cred ca puteau sa aleaga pe altii.Imi place si cum se trece de la o parte la alta a povestii,adica dupa ce termina de ucis/izgonit/etc.,se trece face foarte legatura cu alt personaj,caruia ii fac acelasi lucru sau nu.Merita vazut.
Threads: 8
Altaïr Ibn-La'Ahad Y U NO watch man-like brain feeding serials?
(っ◕‿◕)っ ♥
Threads: 10
Te referi la faptul ca TVD e mai mult pentru fete?Cu siguranta nu e,te sfatuiesc sa-l vizionezi ca sa te convingi.